Вечерва овде, без тебе...

• Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Ти си на небото со отецот јас сум сам. Третина од приемното слушам ќе го укинете па у фрки сте со тоа, не можеш да ме чуваш да не грешам. :wub:

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
vecerva ovde bez tebe... da tamu bez tebe, vo tolku mnogu lugje vo tolku guzva jas tebe te baram i kojznae po koj pat sfacam deka nikogas nema da mi bide toa toa, sekogas ke mi falis, ke mi nedostigas i ke mi trebas samo ti, samo togas ke se ispolni ovaa praznina vo mene...

D

Delux

Гостин
Шо се јавуваш со скриен ID...па ајде де дојди ми требаш!

С

Сатори

Гостин
Волим те љубави....многу, многу, многу...е многу.
Ми фалиш вечерва.

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
Вечерва е убава .. Сеедно дали со тебе или без тебе ..

Но размислувам .. Како може да си толку дете .. да пишеш такво нешто на форум .. Се воздржив да не направам будала од тебе ..
Можеби оваа вечер би била поубава кога би биле заедно .. Но кога ќе подразмислам поубаво .. Кога не сме заедно вечерта е прекрасна ..

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
Вечерва овде без тебе...:pipi:

Срничка

just a simple girl
Член од
12 јуни 2007
Мислења
63
Поени од реакции
2
вечерва овде сама слушајки ги крупните капки дожд на прозорецот лежам на креветот ја гушкам перницата и размислувам што би било денес со мене ако решев да останам со тебе?и самиот знаеш колку те сакав и колку со сето мое битие посакував нашето да дотрае, но најверојатно не бевме еден за друг или можеби јас само така си мислам за полесно да го прифатам фактот дека се откажав од личноста која најверојатно ке ја сакам до крајот на мојот живот,незнам.ти посакувам среќа мило мое и биди срекен со некоја која нема да бидам јас но која тебе ќе те прави посреќен и со која ти ќе бидеш целосен и тоа што си!

С

Сатори

Гостин
Вечерва овде без тебе тешко ми е како што ретко знае да ми биде...како ми е само јас си знам...и ми се пие...сакам да се опијам и да заборавам...да престанам да лажам дека сум ок.
Вечерва овде без тебе сакам да си до мене и да ме гушнеш...заедно ќе пиеме...

С

Сатори

Гостин
Вечерва овде, без тебе пред компјутерот како и секогаш.Широка маица и кратки патолони, а едната нога ја потпирам врз масата...во позадина срцепарачки балди од Бјело дугме и Рибја Џорба...не ти признав никогаш дека ми беше до тебе, а не до него и секое „ТЕ САКАМ” што го кажав на глас до тебе беше...а не до него, него никогаш не му кажав ништо...епа те засакав и јас сама не знам како успев...ама ете...се деси...втор пат во мојот живот се дешава ова, само го молам Бог повторно да не трае 5 години...
Го оставив...а ти ќе си одиш...можеби и ќе ти кажам пред да одиш...не морам да ти кажам, па да умрам после и да не ми биде жал...
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Вечерва овде без тебе се прашувам дали се заљубувам?! Вечерва мислам колку многу ќе ми недостигаш! Не сакам да си одиш ама немам некој избор, нели? Знам дека нема да ме заборавиш... И знам дека јас ќе живеам со споменот следнава година... А можеби и многу подолго, кој знае? Ах... Вечерва овде, без тебе, се надевам дека ќе имаме бар уште една вечер заедно пред да се качиш на возот! :cry:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Вечерва овде без тебе почнува да ми станува се по-сеедно дали сум со тебе или не. Искрено. Не за да се чувствувам подобро.
Мислам дека почнува да се гаси еден пламен и да се вжарува друг...

K

**KukLi4ka**

Гостин
Осекам дека ке се сломам секој момент...се крши нешто у мене....чоек вака не сум се осекала со години..ме плаши ова...посакувам да можев се што чувствувам да ти кажам...ке си олеснев....вака полудувам..... ми требаш чоек очајно ми требаш...јави се!

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Vecerva ovde, bez tebe, sama prepistena na ovie cuvstva koi se krijat vo mene, neznam zosto se krijat i zosto ti ne dozna za niv? Vecerva kako i sekoja druga nok solzite ja brisat maskata i ostanuvam samo jas so svoite cuvstva. Vecerva se prasuvam i nemozam da go najdam odgovorot na prasanjeto za nas, posle kratko razmisluvanje doagam do odgovorot nemase nikakvo "nas", bevme samo "jas" i "ti" poedinecno, nikogas zaedno...

Kajgana Shop

На врв Bottom