- Член од
- 23 јуни 2009
- Мислења
- 8
- Поени од реакции
- 0
nikocas ne bi go dozvolila toa nemozam premnogu ja sakam i nemozam da zamislam deka eden den ke ja nema site se ragame ziveeme i umirame neznam stvarno koga ke dojde toj moment kako ke izdrzama za uspivanje vo nikoj slucaj ne sum jas taa sto ke i go odzeme zivototБиотинот го намалува паѓањето на влакната, но во овој случај паѓаат поради болеста и нема да помогне.
За уште една операција е премногу стара и не верувам дека ќе ја издржи, чим уште на претходната имала грчење.
А уште колку време би можела да живее зависи од тоа колку брзо се шири болеста.
Мое мислење е да си ја чувате и сакате и да не ја мачите со операции и лекарства. Знам дека е тешко да си го гледаш кучето како умира, но кога нема друго решение... А не верувам дека би дозволила да ја успијат. Барем јас не би, доколку не се мачи.
fala mnogu za broevite i sovetiteБиотинот го намалува паѓањето на влакната, но во овој случај паѓаат поради болеста и нема да помогне.
За уште една операција е премногу стара и не верувам дека ќе ја издржи, чим уште на претходната имала грчење.
А уште колку време би можела да живее зависи од тоа колку брзо се шири болеста.
Мое мислење е да си ја чувате и сакате и да не ја мачите со операции и лекарства. Знам дека е тешко да си го гледаш кучето како умира, но кога нема друго решение... А не верувам дека би дозволила да ја успијат. Барем јас не би, доколку не се мачи.