Ветеринарно катче

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
Rahiticno kuce bi baralo barem nekolku dena aplikacija na kalcium od strana na veterinar, dobra hrana i potoa suplementacija na usta.
Фала на одговорот. А тоа што кучето е возрасно веќе, дали игра некоја улога, во смисла дали има шанса да се исправи искривувањето? Или со терапијата само бо се спречило понатамошно искривување?

Фала на одговорот. А тоа што кучето е возрасно веќе, дали игра некоја улога, во смисла дали има шанса да се исправи искривувањето? Или со терапијата само бо се спречило понатамошно искривување?
Ne mozam da kazam so sigurnost dali bi se koregiralo. Dokolku e nesto sto nastanalo prethodno, sansite se slabi. Toa e kuce so vekje zavrsen rast i forminani koski. Ova e cisto da pomogne stom doi

Нова сум на форумов, само што земавме кутре после долго време. Читам некој го фали касапот Митко од Куманово. Луѓе, ве молам внимавајте, ни го умре кучето во незамисливи маки однесено кај него за стерилизација, здрава кучка далматинка, 7 г.имаше. Типот е монструм. Не знам дали се уште е во државната ветеринарна станица или приватно работи, тогаш таму работеше. Дека во државно работи нема никаква одговорност , прави што сака. Поради него и траумите што ги доживеавме многу долго време немавме пак куче земено.

Последниве 2-3 дена мачоров ми повраќа што и да му дадам... Дади му Вискас го повраќа, дади му Миљор гато исто, Атена, млеко, грицки се повраќа. Расположението му е исто, само што е малце омалаксан. Денес ми се чини дека не работат ветеринарниве болници, па да ми дадете некој совет што да му дадам до утре или евентуално задутре додека да го однесам на лекар?
Инаку мачоров е стар 4 години...

Медицински јаглен ако имаш или ако немаш земи од аптка раствори во шприц и стави му преку уста некое затровување да не добил..

Decki primetiv eden krlez kaj kuceto sinokja odma otidov na veterinar go izvadi i stavi ampula, dali stvarno ampulata vo rok od 48 saati gi butka site krlezi?

Имам куче Самојад 3 години.Денес доби дијагноза лишманија.Совет за како понатаму и кај да го носам за некоја терапија дали знаете?

Шо можи да биди на носов? Го има некој период, сега ко потемно да е и малку зголемено.
20211216_151704.jpg

Дечки дали може некој да ми препорача добар ветеринар за морско прасе. Му се појави некоја инфекција на окото. Благодарам однапред :)

Kajgana Shop

Back
На врв