М
Мартин`
Гостин
Ваљда работат нешто на водоводот, ќе средат кај и да е.. до тогаш нема туширање освен на гости кај некоја домакинкаКамено Брдо ваму..цело маало немаме..
Ваљда работат нешто на водоводот, ќе средат кај и да е.. до тогаш нема туширање освен на гости кај некоја домакинкаКамено Брдо ваму..цело маало немаме..
Тешко од велес домаќинка....многу тешко,мераклијка ДА ама домаќинка јок!Ваљда работат нешто на водоводот, ќе средат кај и да е.. до тогаш нема туширање освен на гости кај некоја домакинка
Затоа и беше ставено тоа '' на крајот за таквите 'домаќинки'Тешко од велес домаќинка....многу тешко,мераклијка ДА ама домаќинка јок!
Времиња беа на Спринт форумот..ми текнува тогаш уште детиште,гледав да имам многу постови и на секоја тема спамував,башка расправање меѓу членови..закани..ми текнува колку пати идеа тие исти 3-4 тролови(KjoreC ..ви текнува?)..па кога стана запуштен форумот од страна на тогашен Спринт се и сешто можеше да се види..камо ли некако да можеме да го видиме тој форум па да прочитаме да се сетиме малку..Тоа е баце....а јас искрено не памтам ама ни еден user од тој форум...само знам дека имаше еден fiasco(си живеев едно време со него),а сега го глеам на други IT форумчиња(го бива детето).....и ти што спаѓаш у сајбер фосилите...другите исчезнаа од мојава меморија.
А баш ќе ми биде ќејф онака да напраиме едно кафе ја и ти,и да расчепкаме дел од тие ретро муабети,да баталиме к**ови врагови муабети,произлезени од утилитаристичкиот смет.
каде/што/како?koj se kolele more velesani????
se znae li koj sto kako
barem se li e OK zrtvi nema
jas na lisica procitav pa vikam nekoja sveza informacija da ne imaкаде/што/како?
Види во Уна шо е парфимеријата кај Ерик, би требало да има.Продавам ракија повеќе инфо во ПП ова не е зафрканција озбилно ( иначе ракијата е ланска , а наскоро ќе има и годинешна )
и дали знае некој каде може да се купи спреј за коса во боја зелен , плав , црвен од оние шо коа ќе си ја измиеш косата паѓаат...
Nisho nema tamu kazujte drugo mesto ...Види во Уна шо е парфимеријата кај Ерик, би требало да има.