Iceboy
Porque somos LOS MEJORES
- Член од
- 23 октомври 2008
- Мислења
- 17.280
- Поени од реакции
- 17.959
И јас го знам кое е детето, а за овој првпат слушам. Не ми текнува да ми имаат кажано некој со таков прекардетево го знам а вој појма неам кој е
И јас го знам кое е детето, а за овој првпат слушам. Не ми текнува да ми имаат кажано некој со таков прекардетево го знам а вој појма неам кој е
Јас го познавам човеков, комадирот ама незнав дека тоа бил тој.И јас го знам кое е детето, а за овој првпат слушам. Не ми текнува да ми имаат кажано некој со таков прекар
Дали сте запознаени со таканаречената Секта во градов?? Во Бугарската амбасада мислам дека им е собирот? перат мозок таму?знае некој нешто?
и поКаНеТе Ги сиТе ВасХи приЈАТел4инЈАМуабетов велешки....
Не, не сме запознаени со таканаречената Секта (?) во градов.
Перат мозок можда нешо као демек изглеа ваљда којзнае шо е работаа таму негде, а?
А да не лепат по бандерите флаери кај шо пишуе-
ВЕЛЕШКА СЕКТА
Централна локација: Бугарска амбасада
Време: по ноќевите
ПриДружЕте НиИ Сее!
локација, поточно?Во ком дизајн ако не се лажам.
Цацо командирот а.к.а Цацо Шиптарот е познат коштаплер од Прцорек, а не Васил Главинов, уште од мал крадел, лажел, се тепал, не завршил ниту основно. Сите со избегаваат, најновиот прекар му е 50cent . Дека бил во Црна Гора и просел по 50 центи :pos2:Славчо Најдов некаде кај Васил Главинов живеел
kostaplerЦацо командирот а.к.а Цацо Шиптарот е познат коштаплер од Прцорек, а не Васил Главинов, уште од мал крадел, лажел, се тепал, не завршил ниту основно. Сите со избегаваат, најновиот прекар му е 50cent . Дека бил во Црна Гора и просел по 50 центи :pos2:
Еееј за Снупи 5 дена уназад сме се договарале Повеќе народ имаше Снупи кога играше во Велес отколку Македонија кога играше ракомет во Скопје. Преполна беше салата луѓе најзгора стоеја само за да гледаатДефинитивно фали спорт на Велес навивачите се желни за спорт и за успеси па кога беше Снупи за деца цела сала се полнеше и се навиваше не па поназат Жито Вардар,Тедико ракомет и слично..