Iceboy
Porque somos LOS MEJORES
- Член од
- 23 октомври 2008
- Мислења
- 17.280
- Поени од реакции
- 17.958
И јас го знам кое е детето, а за овој првпат слушам. Не ми текнува да ми имаат кажано некој со таков прекардетево го знам а вој појма неам кој е![]()
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
И јас го знам кое е детето, а за овој првпат слушам. Не ми текнува да ми имаат кажано некој со таков прекардетево го знам а вој појма неам кој е![]()
Јас го познавам човеков, комадиротИ јас го знам кое е детето, а за овој првпат слушам. Не ми текнува да ми имаат кажано некој со таков прекар![]()
Дали сте запознаени со таканаречената Секта во градов?? Во Бугарската амбасада мислам дека им е собирот? перат мозок таму?знае некој нешто?
и поКаНеТе Ги сиТе ВасХи приЈАТел4инЈАМуабетов велешки....
Не, не сме запознаени со таканаречената Секта (?) во градов.
Перат мозок можда нешо као демек изглеа ваљда којзнае шо е работаа таму негде, а?
А да не лепат по бандерите флаери кај шо пишуе-
ВЕЛЕШКА СЕКТА
Централна локација: Бугарска амбасада
Време: по ноќевите
ПриДружЕте НиИ Сее!
локација, поточно?Во ком дизајн ако не се лажам.
Цацо командирот а.к.а Цацо Шиптарот е познат коштаплер од Прцорек, а не Васил Главинов, уште од мал крадел, лажел, се тепал, не завршил ниту основно. Сите со избегаваат, најновиот прекар му е 50cent . Дека бил во Црна Гора и просел по 50 центи :pos2:Славчо Најдов некаде кај Васил Главинов живеел![]()
kostaplerЦацо командирот а.к.а Цацо Шиптарот е познат коштаплер од Прцорек, а не Васил Главинов, уште од мал крадел, лажел, се тепал, не завршил ниту основно. Сите со избегаваат, најновиот прекар му е 50cent . Дека бил во Црна Гора и просел по 50 центи :pos2:
Еееј за Снупи 5 дена уназад сме се договаралеДефинитивно фали спорт на Велес навивачите се желни за спорт и за успеси па кога беше Снупи за деца цела сала се полнеше и се навиваше не па поназат Жито Вардар,Тедико ракомет и слично..