Велес

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
детево го знам а вој појма неам кој е :)
И јас го знам кое е детето, а за овој првпат слушам. Не ми текнува да ми имаат кажано некој со таков прекар:toe:

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
И јас го знам кое е детето, а за овој првпат слушам. Не ми текнува да ми имаат кажано некој со таков прекар:toe:
Јас го познавам човеков, комадирот :vozbud: ама незнав дека тоа бил тој.
Еднаш од осигурителна компанија за претрпена штета зема 1000 еврики и ги плесна сите на Македонија-Андора, и погодете што...:pos2:
Инаку го видов пред некој ден, незнам зошто сеуште не свири пијано.

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Дали сте запознаени со таканаречената Секта во градов?? Во Бугарската амбасада мислам дека им е собирот? перат мозок таму?знае некој нешто?

Муабетов велешки.... :tapp:

Не, не сме запознаени со таканаречената Секта (?) во градов.
Перат мозок можда нешо као демек изглеа ваљда којзнае шо е работаа таму негде, а?

А да не лепат по бандерите флаери кај шо пишуе-

ВЕЛЕШКА СЕКТА
Централна локација: Бугарска амбасада
Време: по ноќевите
ПриДружЕте НиИ Сее!

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Муабетов велешки.... :tapp:

Не, не сме запознаени со таканаречената Секта (?) во градов.
Перат мозок можда нешо као демек изглеа ваљда којзнае шо е работаа таму негде, а?

А да не лепат по бандерите флаери кај шо пишуе-

ВЕЛЕШКА СЕКТА
Централна локација: Бугарска амбасада
Време: по ноќевите
ПриДружЕте НиИ Сее!
и поКаНеТе Ги сиТе ВасХи приЈАТел4инЈА

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Има некаде во велес каде што принтаат на маици?

Д

ДаркхарТ

Гостин
Над кабловската по улицата има ќе видиш пишува ком дизајн.:smir:

C

cige

Гостин
Славчо Најдов некаде кај Васил Главинов живеел :toe:
Цацо командирот а.к.а Цацо Шиптарот е познат коштаплер од Прцорек, а не Васил Главинов, уште од мал крадел, лажел, се тепал, не завршил ниту основно. Сите со избегаваат, најновиот прекар му е 50cent . Дека бил во Црна Гора и просел по 50 центи :pos2:

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
Цацо командирот а.к.а Цацо Шиптарот е познат коштаплер од Прцорек, а не Васил Главинов, уште од мал крадел, лажел, се тепал, не завршил ниту основно. Сите со избегаваат, најновиот прекар му е 50cent . Дека бил во Црна Гора и просел по 50 центи :pos2:
kostapler

najgolemiot klosar i siten prevarant
hahahaha
i manijak za kurvi maltretiranje
a sega i masko dete seksal
ccccccc ulava rabota
seka u gz u zatvor

Z

ziko bt

Гостин
хардкор навивачи велешаниве дефинитивно му фали прволигашки фудбал или кошарка :vozbud:

Шкендија навредувана во Велес
Првенствениот одбојкарски натпревар меѓу машките екипи на Борец и Шкендија од Тетово, поради многу нервоза и навреди од страна на публиката, малку требаше да не го дочека крајот. Стотината домашни навивачи со честите скандирања „Албанци, Албанци“ ги изнервираа гостите од Тетово, кои трипати ја повлекуваа екипата од теренот. Но благодарение на тренерот на велешани, Јованче Манасков, средбата се одигра до крај, а Борец победи со максимални 3-0.

Меѓутоа тоа не беше крај на случувањата во Велес, кога по завршувањето на средбата непознати сторители ги украле регистарските таблички од гостинскиот автобус, инцидент кој е потврден и од СВР Велес. Ова е трет инцидент на одбојкарските терени во Велес за еден месец. Претходно непријатни епизоди имаше женската екипа, откако некој ги дупна на топките и ги исече држачите за мрежата.

Член од
30 април 2009
Мислења
790
Поени од реакции
38
Хахаха.Луди Велешани :vozbud::vozbud::vozbud::music3:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Значи нешто што најмногу ме нервира е шо се меша политиката у секоја област у животот, па така еве и у спортот...
Таа омраза, албанец-македонец мора да престане ако сакаме да функционираме како што треба.
Но со луѓе можеш да се разбереш, а не со стоки!:toe:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Дефинитивно фали спорт на Велес навивачите се желни за спорт и за успеси па кога беше Снупи за деца цела сала се полнеше и се навиваше не па поназат Жито Вардар,Тедико ракомет и слично..

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Дефинитивно фали спорт на Велес навивачите се желни за спорт и за успеси па кога беше Снупи за деца цела сала се полнеше и се навиваше не па поназат Жито Вардар,Тедико ракомет и слично..
Еееј за Снупи 5 дена уназад сме се договарале:) Повеќе народ имаше Снупи кога играше во Велес отколку Македонија кога играше ракомет во Скопје. Преполна беше салата луѓе најзгора стоеја само за да гледаат:)

Kajgana Shop

На врв Bottom