LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Пред 3 саата бев во Велес. Вардар ви надојдел.
Не биди сигурен дека не перат мозок. :smir: Ќе ти кажувам кога ќе се видиме .која секта боже мили,тие се навидум обични луѓе кои веруваат во господ ама не веруваат во крстови,икони и црква.Не се никаква секта,ни па перат мозок на некој што несака,доброволно се приклучуваат во тоа.
Перат празни лејкикоја секта боже мили,тие се навидум обични луѓе кои веруваат во господ ама не веруваат во крстови,икони и црква.Не се никаква секта,ни па перат мозок на некој што несака,доброволно се приклучуваат во тоа.
За ова прв пат слушам, и малку со резерва го примам(да не речам не верувам ).Добиваат по 100 евра месечно ако не се лажам,книги за децата,облека,играчки...како социјална помош.
Кави секти бе, шо праите муабет, сте чуле не сте дочуле.
Тоа се христијански групи, како што се баптистите, имам еден пријател многу добар, тој оди во овие простории каде се собираат, се дружат, молат...
Не им вадете муабети секти мекти.
За ова прв пат слушам, и малку со резерва го примам(да не речам не верувам ).
Има повеќе христијански протестански цркви, не е една. Тој Дејан е верник во една црква само не се сеќавам која, реков повеќе се.Ова за кое зборуваме е некаде пред 5 год.Уште ли им е главен трењерот по кик бокс,Дејан мислам дека се викаше?
Јас за нив зборувам.Беа во Бугарската амбасада.Баш фини луѓе се.Има повеќе христијански протестански цркви, не е една. Тој Дејан е верник во една црква само не се сеќавам која, реков повеќе се.
Фини луѓе, мирни, хумани . . .
Стварно незнам дали им даваат или давале пари, имам и јас слушнато за тоа дека им даваат пари(муабети од типот се продаваат за 50 евра и сл), ама не ми се верува.Ова за кое зборуваме е некаде пред 5 год.Уште ли им е главен трењерот по кик бокс,Дејан мислам дека се викаше?
Точно.Има повеќе такви,ја знам за уште една таква во која се собираат турци,албанци,торбеши,власи итн итн а главниот е познат како Скифо.Ни перат мозок ни ништо,обични луѓе,не јадат,не напаѓаат...само си тераат по нивно.Има повеќе христијански протестански цркви, не е една. Тој Дејан е верник во една црква само не се сеќавам која, реков повеќе се.
Фини луѓе, мирни, хумани . . .
Сите се фини додека да те придобијат. Знам имав такво искуство од член во фамилија.Јас за нив зборувам.Беа во Бугарската амбасада.Баш фини луѓе се.
Поарно нововерци,макар и за пари нека одат,отколку да гледаме по градов Франфурт мафијаши и курвичиња на скутери!!!
:salut:
Нововерците???За нововерциве да не зборувате бре ?
Имаат собири, им даваат по некој денар, еднаш у салава Гемиџии гледам еден куп колишта надвор и си викам дај да ѕирнам шо има, кога гледам они во натре, цела сала фул.
Инаку на другарчево му ја украдоа колата пред 4-5 дена, и ограбиле првен некој дуќан за мебел, па со истата кола отишле у Куманово да ограбат некое комбе што превезувало пари, на вестите даваа. Ко на филм, мајке ми :pos2:
Еј да бе стварно :nesvest: Мене тек сеа ми текна :kesa: од коа прочитав... Ај ќе ја наредиме за другата неделаАбе овака ли денеска ќе се собиравме