Велес

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
За Снупи никогаш не сум одел да ги гледам оти децата ги дигаа до небо, безвезе...А за Жито Вардар...Ееееј кога ќе ми текне, со една карта двајца влегувавме, внатре полна сала! Вампирите во полн состав. Атмосфера ипол...Најубавите моменти салата ги доживеа со Жито Вардар, каков Снупи какви детски филмања, бегај таму.

А за Шкендија нека бидат среќни што си поминале само со украдени таблички, кога играа Борец, гостинското комбе/автобус се демолираше секогаш :)

I

InF3cTeD

Гостин
Значи нешто што најмногу ме нервира е шо се меша политиката у секоја област у животот, па така еве и у спортот...
Таа омраза, албанец-македонец мора да престане ако сакаме да функционираме како што треба.
Но со луѓе можеш да се разбереш, а не со стоки!:toe:
:nenene:нема да престане...тоа е обострано..они не мразат и ние ќе ги мразиме

S

smart ass

Гостин
:nenene:нема да престане...тоа е обострано..они не мразат и ние ќе ги мразиме
И ќе се храниш со омраза,мислиш дека и они се хранат со омраза-полека народот се освестува дека е лоботомиран 20 тек сега(има и лузни) ако некој ствара Омраза тоа се Политичарите кои сеуште шлапаат за права иако Рамковниот е среден.....значи пак одат на таа карта кај албанците ама нема да им успее,ова при спортски натпревари што се случува е неспортско и немање култура.

И на крај краеви тетово,гостивар сепак се македонски градови,башка тетово е на полог па има добар грав бе нејсе тие работат во оваа држава,тука се родени повеќето,тука им е папочната врвца.....ако одиш со омраза нема ништо да постигнеш освен иста реакција ако не и инциденти,оти при оваа криза,невработеност на рајата им е прекуглава...се прават бељи лесно.

И на шар планина е закон сум бил таму 3 пати...

А ако веќе збориме за омраза види го примерот со Израел и Арапите,Израел ги изолираше палестинците додека НИЕ не тежнееме кон асимилација или изолација туку кон Интеграција на малцинствата и нивна идентификација со Р.Македонија,не србија,бугарија,албанија...а па гејците никако.

Значи заебете политика,овој град има албанци,турци срби ама најзакон се браќата роми:vozbud: па пак си живееме,нема проблеми никакви а и подобро е да нема.

Истото важи и за останатите градови,кога народот нема да биде лоботомиран од политичарите....тогаш работите ќе се вратат на место.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.489
Поени од реакции
6.898
Каков прст, каква врата, му збуцале молив од позади :nesum:

S

smart ass

Гостин
Смотани едни....оваа песна е,ама не разбирате....

Само преработена налик ова..

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Прајслес :pos2:
"Gluponacalnice da ve potsetam deka za vreme na izborite mi nemate plateno za flaerskite pripremi pripremite i za fotografiite sto me angazirase da gi slikam dupkite niz gradot."

"A eve go i flaerot koj odese po web stranici i bilbordi a za
koj jas ne dobiv nitu dinar, za sega da razberam deka za ovaa izrabotka si
platil 2000 evra na lice koje nema dve cisti so ovaa izrabotka, a tie sretstav
se od clenstvoto pa neka razmislat kakov ste sega koga raspolagate so tolkav
budzet da dade gospod Ace komandirot so kreda na asvalt merka da ti zima."

Значи не мешам партии, ако сака некој да се насмее арно, ако не, нека ја игнорира сликава.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.269
Поени од реакции
30.583
градоначалников е должен ко грчка!

Д

ДаркхарТ

Гостин
Прајслес :pos2:
"Gluponacalnice da ve potsetam deka za vreme na izborite mi nemate plateno za flaerskite pripremi pripremite i za fotografiite sto me angazirase da gi slikam dupkite niz gradot."

"A eve go i flaerot koj odese po web stranici i bilbordi a za
koj jas ne dobiv nitu dinar, za sega da razberam deka za ovaa izrabotka si
platil 2000 evra na lice koje nema dve cisti so ovaa izrabotka, a tie sretstav
se od clenstvoto pa neka razmislat kakov ste sega koga raspolagate so tolkav
budzet da dade gospod Ace komandirot so kreda na asvalt merka da ti zima."

Значи не мешам партии, ако сака некој да се насмее арно, ако не, нека ја игнорира сликава.
Зборував јас тогаш... Уште кога ги видов сликите пред панини. Која сељачка работа ебате -.-
Промајата кај стадионот. Гледам сега закрпена е местото од кај шо дуваше промаја на стадион. Ебате сељачаната. Не сум партиски определена, ама вмро-офци се тешка сељачаана од планина симната. Поголем смет и шунд од народ неможеше да се збере на едно место ебате -.-
Гледам и дупките по улиците се закрпени и дупката на промајата е закрпена и рандом ствари шо беа ставени пред панини на сликите!
Само тоа можам да го кажам- СЕЉАЧАНА ТЕШКА.

А

Ајсшутер

Гостин
Дај бе зафркнете барем тука партиски препукувања.. ќе одиме ли на ракометов ? :)

Почитувани љубители на ракометот на ден 02.04.2010 Петок со почеток во 19h ке се сретнат екипите на Р.К.Борец и Р.К.Ѓорче Петров по тој повод навивачката група " ГЕМИЏИИ" ве поканува на натпреварот да присуствувате во што поголем број да го бодриме нашиот тим заедно да дојдеме до победа кој ќе ни овозможи влез во супер лига. Главен собир на членовите на навивачката група во 17:30h анфи театар.

I

InF3cTeD

Гостин
Дај бе зафркнете барем тука партиски препукувања.. ќе одиме ли на ракометов ? :)

Почитувани љубители на ракометот на ден 02.04.2010 Петок со почеток во 19h ке се сретнат екипите на Р.К.Борец и Р.К.Ѓорче Петров по тој повод навивачката група " ГЕМИЏИИ" ве поканува на натпреварот да присуствувате во што поголем број да го бодриме нашиот тим заедно да дојдеме до победа кој ќе ни овозможи влез во супер лига. Главен собир на членовите на навивачката група во 17:30h анфи театар.
е ај да не одам....ја сум таму обавезно за другите незнам :vozbud:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959

Kajgana Shop

На врв Bottom