Има кај тоа кинеското малото под дизни шо е како трафичеај некој нека каже у градов кај има балони со хелиум ?
леле другар фала мн за воа:salut:Има кај тоа кинеското малото под дизни шо е како трафиче
на ќошот, под ани 96...
www.veles.gov.mkИма ли некој форум нашиов град „лично“ кај што можам да напишам неколку работи за градоначалничево наше,шо уште фацата му ја неам никаде видено и да се надевам дека некој од Општина ќе ги прочита??
Аман бре што е толку за гордеење?www.veles.gov.mk
тоа ти е официјална веб страна на општина
Колку сум само најгорда на светот затоа што сум од Велес
после ќе напишам...брзам сегаАман бре што е толку за гордеење?
зш не ја отвара бе па
ја реконтруираат (најверојатно)зш не ја отвара бе па
боже...сеа бара да се логираш
тоа е за тие што ја прават, додека не ја направат само администраторите можат да влезат преку најава.боже...сеа бара да се логираш
Јас пак највеќе си го сакам и не го менувам за ништо на светов...
Ова е велешкиот соживот. Во преден план Црна џамија позади неа, црквата Св. Богородица. Така е со векови.
Кога некој странец минувал низ Велес воодушевено прераскажувал, видел куќа врз куќа, покрив врз покрив а на него магаре пасе. На сликава го нема магарето, но затоа мачките уживаат на зимското сонце.
Ако некогаш врвот на ридот Св Илија беше празен, денес на него има мобилни релејни станици, апарати на центарот за известување, руиниран милениумски крст. Слика и прилика на нашиот градежен урбанистички хаос.
знаеме....100 пати кажа деЈас пак највеќе си го сакам и не го менувам за ништо на светов...