Велес

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
ај некој нека каже у градов кај има балони со хелиум ?

Член од
12 јануари 2006
Мислења
374
Поени од реакции
9
Има ли некој форум нашиов град „лично“ кај што можам да напишам неколку работи за градоначалничево наше,шо уште фацата му ја неам никаде видено и да се надевам дека некој од Општина ќе ги прочита??

Д

ДаркхарТ

Гостин
Има ли некој форум нашиов град „лично“ кај што можам да напишам неколку работи за градоначалничево наше,шо уште фацата му ја неам никаде видено и да се надевам дека некој од Општина ќе ги прочита??
www.veles.gov.mk
тоа ти е официјална веб страна на општина

Колку сум само најгорда на светот затоа што сум од Велес:pipi:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.514
Поени од реакции
6.959
боже...сеа бара да се логираш
тоа е за тие што ја прават, додека не ја направат само администраторите можат да влезат преку најава.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.514
Поени од реакции
6.959

Ова е велешкиот соживот. Во преден план Црна џамија позади неа, црквата Св. Богородица. Така е со векови.

Кога некој странец минувал низ Велес воодушевено прераскажувал, видел куќа врз куќа, покрив врз покрив а на него магаре пасе. На сликава го нема магарето, но затоа мачките уживаат на зимското сонце.

Ако некогаш врвот на ридот Св Илија беше празен, денес на него има мобилни релејни станици, апарати на центарот за известување, руиниран милениумски крст. Слика и прилика на нашиот градежен урбанистички хаос.

Д

ДаркхарТ

Гостин

Ова е велешкиот соживот. Во преден план Црна џамија позади неа, црквата Св. Богородица. Така е со векови.

Кога некој странец минувал низ Велес воодушевено прераскажувал, видел куќа врз куќа, покрив врз покрив а на него магаре пасе. На сликава го нема магарето, но затоа мачките уживаат на зимското сонце.

Ако некогаш врвот на ридот Св Илија беше празен, денес на него има мобилни релејни станици, апарати на центарот за известување, руиниран милениумски крст. Слика и прилика на нашиот градежен урбанистички хаос.
Јас пак највеќе си го сакам и не го менувам за ништо на светов... :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom