Велес

I

InF3cTeD

Гостин
ја сакам да се легализира марихуаната :vozbud: и ништо фазла...ааа и да не не мелтретираат толку џандарите навечер....

Д

ДаркхарТ

Гостин
ја сакам да се легализира марихуаната :vozbud: и ништо фазла...ааа и да не не мелтретираат толку џандарите навечер....
:tapp: Многу сакаш...Цигари ќе забранат кај и да е ти за трава преговараш тука :vozbud:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.513
Поени од реакции
6.957
Да ве известам дека во петок ќе имам средба со градоначалникот Горан Петров.
На средбата ке разговараме за проблеми кои ги засегаат младите и нивно решавање.
Од вас барам да ми кажете какви проблеми имате за да можам да ги приложам таму и се надевам ке поминaт со успех па и ке се подобри градов посебно во поглед на ноќниот живот...
и? што напраи?? беше ли?

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Да ве известам дека во петок ќе имам средба со градоначалникот Горан Петров.
На средбата ке разговараме за проблеми кои ги засегаат младите и нивно решавање.
Од вас барам да ми кажете какви проблеми имате за да можам да ги приложам таму и се надевам ке поминaт со успех па и ке се подобри градов посебно во поглед на ноќниот живот...
И? Како помина?

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Нека ми го дае градов на една недела да го раководам. Ветувам преубав помин.
Прво можеш да му пренесеш задоволство од околу 40-50 деца и млади за поставена мрежа на игралиштето во потокот која ја баравме 4 години:smir:
Исто така, прашај кога ќе се прават тениските игралишта и каде ќе бидат, како може да се користи новото фудбалско игралиште (мора ли само екипи да тренираат или може и само група деца кои не се регистрирани во клуб) како можат да се вклучат младите во проектите на општината, преку училишта или индивидуално, нека ти каже какви проекти(трибини, работилници, обуки и слично) ќе се организираат за младите, па да ни пренесеш кои се, па ако нема некоја да предложиме. Прашај дали ќе има канцеларии за бесплатен интернет во Велес.
и дали ке може да направи спортските сали во градот да се изнајмуваат по 1 денар како во скопје(незнам која општина беше).
Кажи му за бројните велешани од Кајгана.:vozbud:
^ја поддржувам идејата за спортските сали,може истотака да се организира аматерско турнирче во 25-ти Мај со аматерски екипи во мал фудбал...Ама прво и побитно е да се направат салите подостапни за нас,аматерите...Да можам фудбал да плескам во сала макар еднаш во две недели би бил задоволен:smir:
кажи му дека некои жалат шо гласаа за него ...
и кажи му да се разбуди од сонот .. :toe:
Кажи му дека у градов врие од трава....и од хероин.....решение: затоа нека размисли дали е поарно да уложи во градење игралишта и уложување во спортот!!!

И да се разбереме....у градов врие од џанки....ја разбирам да ти се пуши трава и да си запалиш и да си кулираш дома со друштво и да се зезаш....ама нема смисла пола град е сјебан и е на дроги и се мавтаат по улици....решение:добра осветленост на секоја можна уличка(само толку)

економијата во градот е на нула...со еден скутер ти се обезбедени мин 10 мувања за една сезона(ако не и повише)....дрољи врие...Франкфурт мафија се идоли низ градов....шо уште да напишам....решение: прогресивни кампањи во кои ќе се алудира стриктно на дилерските заработени евра на запад,и нивниот колатерален-домино ефект спомнат погоре!

Ете тоа му треба на градов....а најповеќе на младите!!!

п.с Знам дека во овој град се е тесно исповрзано...затоа решенијата се најбезболни за сите потенцирани групи!
Поубаво и неможе да се опише ситуацијава во градов.И не да врие џанаци секој скоро конзумира.:toe: Ретко е да најдеш некој што не е навлечен.

едит!
конечно некој реално да ја согледа ситуацијата во градов.
И? Како помина?
Епа људи трнутак истине је стигао...
Абе будали мене ли ми верувате??? ало ја сама не си верувам напати не па вие:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
нормално дека не бев!!!
ова ви е само за почеток, пошо викате вие мене ке сте ме реметеле ајде беееее, почнав ја ке завршам ја:pos2::pos2::pos2::pos2:
па уше идеи давате хахахахахахаахха лелелелелел ке се отрујааааааааам:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::drk::drk::drk::drk::drk::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.513
Поени од реакции
6.957
Абе будали мене ли ми верувате??? ало ја сама не си верувам напати не па вие:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
нормално дека не бев!!!
ова ви е само за почеток, пошо викате вие мене ке сте ме реметеле ајде беееее, почнав ја ке завршам ја:pos2::pos2::pos2::pos2:
па уше идеи давате хахахахахахаахха лелелелелел ке се отрујааааааааам:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::drk::drk::drk::drk::drk::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:
добро де, не заеба голема работа, ни си прва ни си последна.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
хаха, муабетов.....е ај да видам после ваа твоја заебанција кој ќе ти одговори нареден пат на некој твој озбилен пост...ќе видиме тогаш кој кого заебал :tapp::smir:

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
makedonec mnogu dobro objasneto od tebe 100% vistina
ama creva ima eden tovar a i tie se rokaat po sekoj kos kako dzankite
koj pusi trafka a koj :pusk:

ne e bitno sto se pusi :vozbud:

G

Gray Foxx

Гостин
нормално дека не бев!!!
Attention-deficit hyperactivity disorder...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Де бе,добра финта направи девојчето,бидете мажи и признајте,што го вреѓате веднаш.Ах тоа его...:)

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Црвенки за улавата!!!!
:)
Не.стварно ти е добра финтава,ни најмалку не помислив дека не ладиш...:bravo:

S

smart ass

Гостин
Кажи му дека у градов врие од трава....и од хероин.....решение: затоа нека размисли дали е поарно да уложи во градење игралишта и уложување во спортот!!!

И да се разбереме....у градов врие од џанки....ја разбирам да ти се пуши трава и да си запалиш и да си кулираш дома со друштво и да се зезаш....ама нема смисла пола град е сјебан и е на дроги и се мавтаат по улици....решение:добра осветленост на секоја можна уличка(само толку)

економијата во градот е на нула...со еден скутер ти се обезбедени мин 10 мувања за една сезона(ако не и повише)....дрољи врие...Франкфурт мафија се идоли низ градов....шо уште да напишам....решение: прогресивни кампањи во кои ќе се алудира стриктно на дилерските заработени евра на запад,и нивниот колатерален-домино ефект спомнат погоре!

Ете тоа му треба на градов....а најповеќе на младите!!!

п.с Знам дека во овој град се е тесно исповрзано...затоа решенијата се најбезболни за сите потенцирани групи!
доброна пишано,но со второто решение не се сложувам...пак ќе се дила.(салите нема некој да го натераат да престане со дрога....туку може цигари...

Понатаму релативно ти е точна претпоставката 50% од младите марихуана,некои апој засмирување....но не е Травата Главен проблем-туку хероинот и екстазите...Т.Е пак кај франкфурт

Тоа уништува...КОСИ и придонесува за зголемен криминал,во утнатата економија....

П аи топилница не е добра алокација:tapp::tapp:(наместопоблизу до рудниците...во велес(они сакале),налет низ соколана коли не можат да поминат....години гонемам приметено зи хај како го фаќаат тикови(па и не бев тука)...

Штета воглавно,но и посебна социолошка карактеристика,потребно е експерти не дами полицајци.

нормално дека не бев!!!
Браво....интелигентна...ко другарка ти:wink:

Прво можеш да му пренесеш задоволство од околу 40-50 деца и млади за поставена мрежа на игралиштето во потокот која ја баравме 4 години:smir:

Кажи му за бројните велешани од Кајгана.:vozbud:
:pos2::pos2:гИ РАЧУНАТЕ ЛИИ БРАЌАТА РОМИ:vozbud:
У нтие 50 деца...ами гајле му е беее..не можете да гласате:tapp:

. Прашај дали ќе има канцеларии за бесплатен интернет во Велес.
и дали ке може да направи спортските сали во градот да се изнајмуваат по 1 денар како во скопје(незнам која општина беше).
Локалната власт генерално е ЕВРЕА...се прашува ли евреа за намалување???

Инаку за нет-во библиотека.

Калкулации,калкулации,калкулации......овој веќе би петпоставил кој е сум:vozbud:(ама нема да ви каже хаха..правило):pipi:

И по ПП јок:nenene::nenene:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.361
Поени од реакции
30.760
нормално дека не бев!!!
Априлилили:tapp:

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.513
Поени од реакции
6.957
:pos2::pos2:гИ РАЧУНАТЕ ЛИИ БРАЌАТА РОМИ:vozbud:
У нтие 50 деца...ами гајле му е беее..не можете да гласате:tapp:
браќата роми живеат на рамина, они се кумсал екипата на турнири што оди, играат на ракометното секој 2 ден, вежбаат ѕвезди ке стануваат.
ние од потокот сме башка народ на мали голчиња нонстоп играме на игралиштево, за мрежа пекаме буквално 4 години.
сеа сакаме да ги заштрафат или да ни ги зацементираат голчињата, мислев девојчево стварно ке оди али што викаат старите, немал ѓаволот работа си го мерел ку.от на песокот.
а чим наместил мрежа значи не слушнал, значи пак ке не слушне, штета што девојчето нема друга работа освен да се заебава по кајгана.

C

cige

Гостин
топилница не е добра алокација:tapp::tapp:(наместопоблизу до рудниците...во велес(они сакале)
Тополница ја направиле во Велес поради поволната инфраструктура, центарот на државата, тука е и центарот на железничката линија која ги поврзува Скопје, Битола, Гевгелија и Кочани. Рудата од Злетово идеше со теретни возови од Кочани. Тука минува и автопатот Е-75 кој ја поврзува Грција со Европа. Па така Велес бил најдобра опција, за транспорт на суровините без разлика дали со шлепери и теретни возови:star:

Kajgana Shop

На врв Bottom