I
InF3cTeD
Гостин
ја сакам да се легализира марихуаната и ништо фазла...ааа и да не не мелтретираат толку џандарите навечер....
Многу сакаш...Цигари ќе забранат кај и да е ти за трава преговараш тукаја сакам да се легализира марихуаната и ништо фазла...ааа и да не не мелтретираат толку џандарите навечер....
и? што напраи?? беше ли?Да ве известам дека во петок ќе имам средба со градоначалникот Горан Петров.
На средбата ке разговараме за проблеми кои ги засегаат младите и нивно решавање.
Од вас барам да ми кажете какви проблеми имате за да можам да ги приложам таму и се надевам ке поминaт со успех па и ке се подобри градов посебно во поглед на ноќниот живот...
И? Како помина?Да ве известам дека во петок ќе имам средба со градоначалникот Горан Петров.
На средбата ке разговараме за проблеми кои ги засегаат младите и нивно решавање.
Од вас барам да ми кажете какви проблеми имате за да можам да ги приложам таму и се надевам ке поминaт со успех па и ке се подобри градов посебно во поглед на ноќниот живот...
Нека ми го дае градов на една недела да го раководам. Ветувам преубав помин.
Прво можеш да му пренесеш задоволство од околу 40-50 деца и млади за поставена мрежа на игралиштето во потокот која ја баравме 4 години:smir:
Исто така, прашај кога ќе се прават тениските игралишта и каде ќе бидат, како може да се користи новото фудбалско игралиште (мора ли само екипи да тренираат или може и само група деца кои не се регистрирани во клуб) како можат да се вклучат младите во проектите на општината, преку училишта или индивидуално, нека ти каже какви проекти(трибини, работилници, обуки и слично) ќе се организираат за младите, па да ни пренесеш кои се, па ако нема некоја да предложиме. Прашај дали ќе има канцеларии за бесплатен интернет во Велес.
и дали ке може да направи спортските сали во градот да се изнајмуваат по 1 денар како во скопје(незнам која општина беше).
Кажи му за бројните велешани од Кајгана.
^ја поддржувам идејата за спортските сали,може истотака да се организира аматерско турнирче во 25-ти Мај со аматерски екипи во мал фудбал...Ама прво и побитно е да се направат салите подостапни за нас,аматерите...Да можам фудбал да плескам во сала макар еднаш во две недели би бил задоволен:smir:
кажи му дека некои жалат шо гласаа за него ...
и кажи му да се разбуди од сонот ..
Кажи му дека у градов врие од трава....и од хероин.....решение: затоа нека размисли дали е поарно да уложи во градење игралишта и уложување во спортот!!!
И да се разбереме....у градов врие од џанки....ја разбирам да ти се пуши трава и да си запалиш и да си кулираш дома со друштво и да се зезаш....ама нема смисла пола град е сјебан и е на дроги и се мавтаат по улици....решение:добра осветленост на секоја можна уличка(само толку)
економијата во градот е на нула...со еден скутер ти се обезбедени мин 10 мувања за една сезона(ако не и повише)....дрољи врие...Франкфурт мафија се идоли низ градов....шо уште да напишам....решение: прогресивни кампањи во кои ќе се алудира стриктно на дилерските заработени евра на запад,и нивниот колатерален-домино ефект спомнат погоре!
Ете тоа му треба на градов....а најповеќе на младите!!!
п.с Знам дека во овој град се е тесно исповрзано...затоа решенијата се најбезболни за сите потенцирани групи!
Поубаво и неможе да се опише ситуацијава во градов.И не да врие џанаци секој скоро конзумира. Ретко е да најдеш некој што не е навлечен.
едит!
конечно некој реално да ја согледа ситуацијата во градов.
ја сакам да се легализира марихуаната и ништо фазла...ааа и да не не мелтретираат толку џандарите навечер....
Епа људи трнутак истине је стигао...И? Како помина?
добро де, не заеба голема работа, ни си прва ни си последна.Епа људи трнутак истине је стигао...
Абе будали мене ли ми верувате??? ало ја сама не си верувам напати не па вие:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
нормално дека не бев!!!
ова ви е само за почеток, пошо викате вие мене ке сте ме реметеле ајде беееее, почнав ја ке завршам ја:pos2::pos2::pos2::pos2:
па уше идеи давате хахахахахахаахха лелелелелел ке се отрујааааааааам:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:
Attention-deficit hyperactivity disorder...Епа људи трнутак истине је стигао...
Абе будали мене ли ми верувате??? ало ја сама не си верувам напати не па вие:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
нормално дека не бев!!!
ова ви е само за почеток, пошо викате вие мене ке сте ме реметеле ајде беееее, почнав ја ке завршам ја:pos2::pos2::pos2::pos2:
па уше идеи давате хахахахахахаахха лелелелелел ке се отрујааааааааам:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:
доброна пишано,но со второто решение не се сложувам...пак ќе се дила.(салите нема некој да го натераат да престане со дрога....туку може цигари...Кажи му дека у градов врие од трава....и од хероин.....решение: затоа нека размисли дали е поарно да уложи во градење игралишта и уложување во спортот!!!
И да се разбереме....у градов врие од џанки....ја разбирам да ти се пуши трава и да си запалиш и да си кулираш дома со друштво и да се зезаш....ама нема смисла пола град е сјебан и е на дроги и се мавтаат по улици....решение:добра осветленост на секоја можна уличка(само толку)
економијата во градот е на нула...со еден скутер ти се обезбедени мин 10 мувања за една сезона(ако не и повише)....дрољи врие...Франкфурт мафија се идоли низ градов....шо уште да напишам....решение: прогресивни кампањи во кои ќе се алудира стриктно на дилерските заработени евра на запад,и нивниот колатерален-домино ефект спомнат погоре!
Ете тоа му треба на градов....а најповеќе на младите!!!
п.с Знам дека во овој град се е тесно исповрзано...затоа решенијата се најбезболни за сите потенцирани групи!
Браво....интелигентна...ко другарка ти:wink:Епа људи трнутак истине је стигао...
нормално дека не бев!!!
:pos2::pos2:гИ РАЧУНАТЕ ЛИИ БРАЌАТА РОМИПрво можеш да му пренесеш задоволство од околу 40-50 деца и млади за поставена мрежа на игралиштето во потокот која ја баравме 4 години:smir:
Кажи му за бројните велешани од Кајгана.
Локалната власт генерално е ЕВРЕА...се прашува ли евреа за намалување???. Прашај дали ќе има канцеларии за бесплатен интернет во Велес.
и дали ке може да направи спортските сали во градот да се изнајмуваат по 1 денар како во скопје(незнам која општина беше).
АприлилилиЕпа људи трнутак истине је стигао...
нормално дека не бев!!!
браќата роми живеат на рамина, они се кумсал екипата на турнири што оди, играат на ракометното секој 2 ден, вежбаат ѕвезди ке стануваат.:pos2::pos2:гИ РАЧУНАТЕ ЛИИ БРАЌАТА РОМИ
У нтие 50 деца...ами гајле му е беее..не можете да гласате
Тополница ја направиле во Велес поради поволната инфраструктура, центарот на државата, тука е и центарот на железничката линија која ги поврзува Скопје, Битола, Гевгелија и Кочани. Рудата од Злетово идеше со теретни возови од Кочани. Тука минува и автопатот Е-75 кој ја поврзува Грција со Европа. Па така Велес бил најдобра опција, за транспорт на суровините без разлика дали со шлепери и теретни возови:star:топилница не е добра алокација(наместопоблизу до рудниците...во велес(они сакале)