Nik20
Неверификуван член од немаштија
- Член од
- 13 јули 2009
- Мислења
- 5.514
- Поени од реакции
- 6.959
туф неможе! ја го сакам повеќе!:back:Јас пак највеќе си го сакам и не го менувам за ништо на светов...
туф неможе! ја го сакам повеќе!:back:Јас пак највеќе си го сакам и не го менувам за ништо на светов...
не мрчи... :smir:знаеме....100 пати кажа де
зрачиш про-патриотска енергија:smir:не мрчи... :smir:
Деновиве сум тежок локал патриот станата ...
А стварно шо напраија со топилницата? Ја купија или не?"Veles kaput" ova go najdov od neodamna koj go nema gledano.........odamna e napraven dokumentarecot ama e mnogu horor ne e preporaclivo za deca......http://velesnews.mk/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=7&Itemid=78
Купена е,така наслушнав на телевизија...Јас не верувам дека ќе ја рестартираат,кога ќе излезе народот на протести,каде куров-ми ќе ја отвараат?А стварно шо напраија со топилницата? Ја купија или не?
Абе тој шо ја купил ако решил да ја рестартира го боли стапот за велешани...он ќе ја рестартира па велешани ако сакаат и во вардар нека се фрлаат..него само парата го интересираКупена е,така наслушнав на телевизија...Јас не верувам дека ќе ја рестартираат,кога ќе излезе народот на протести,каде куров-ми ќе ја отвараат?
Или Велешани или топилницата,е сеа видете кој има поголеми шанси да ја напушти куќата:pos2:
тоа е точно ама ние велешани нема да оставиме да се случи тоа.Абе тој шо ја купил ако решил да ја рестартира го боли стапот за велешани...он ќе ја рестартира па велешани ако сакаат и во вардар нека се фрлаат..него само парата го интересира
Според тоа шо ни го направи топилницата, нашето семе засекогаш ќе носи олово.За да се рестартира топилница(ако е купена) треба многу да вложи, многу. Не е пуштена да работи веке колку години, железото е гнило, ќе треба грдна пара да вложи во неа. Друга опција му е да ја даде за старо железо.
Аман бе, зар дотаму ја дотерафте со тоа фабриката?дошол некој ... ја купил за да праи пари без разлика шо ќе ни го нарушува здравјето ...
епа затоа сме тука ние Велешани ... и ако последниот пат на протестот багерот служеше како еден вид порака за предупредување ... овој пат ќе го употребиме
пред година дена на протестот багер одеше пред нас ... и колоната за протест позади багерот полека ... само се тоа беше порака ...Аман бе, зар дотаму ја дотерафте со тоа фабриката?
Алал да ви е, слогата поместува планини..:helou:пред година дена на протестот багер одеше пред нас ... и колоната за протест позади багерот полека ... само се тоа беше порака ...
а багерот ако дојде до рестартирање ќе се употреби гарантирам ...
и не само тоа ... знам и верувам во моите велешани дека и радикални мерки ќе се превземат врз секој кој ќе помисли да не спречи да ја сопреме со работа ..