Се изнафали.... ама не кажа за што е и што прави програмотМислам - имам направено програм многу јак - во врска со web камера - ке го пуштам мојот нов сајт за скоро време и ке го има програмот - а инаку победив на натпреварот по компјутери оваа година со него:je:
На нивниот официјален сајт нема, по други сајтови исто така нема. Би те советувал да пробаш да го најдеш цедето што иде со камерата, или да ги посетиш луѓето кои ти ја продале, да ги прашаш да не имаат цеде.Дали некој има драјвери за UC 158M камера никако неможам да најдам. Фала
Инсталирај си Windows 7Дали некој има драјвери за UC 158M камера никако неможам да најдам. Фала
Logitech S5500.. 1,3 МП, вграден микрофон, без лед-диоди, слика џам. за земав околу 3000 ден.Дајте ми предлози за камера според ваше искуство!!!:smir:
Инсталирај драјвери од Асус ако постојат за 7мица. Ако не се лажам камерата ти е на тркалце, па кога ке ја свртиш да гледа обратно, тогаш сликата е во ред. Драјверите автоматски ја корегираат камерата кога ја тркалаш.Имам асус лап-топ,брзо купен со вградена камера.Нема никаков софтвер инсталирано за камерата,и до сега ја активирав преку Скајп.Проблем е што ме дава наопачки,а во подесувањата неможам да напраам ротација.Иам и Виндоус 7 инсталирано.Да не знае некој што е проблемот????фала однапред!
Koj модел точно го имаш?имам лаптоп ацер и во него вградена ацер crystal eye webcam.некако прекина да ми работи,пробувам да ја уклучам програмата за нејзе,не работи ги преинсталирав драјверите пак не бива. што да направам?
За на Windows 7 нема да ти требаат драјвери, сам ќе си најдеДа ми предложи некој солидно web камерче, карактеристики да каже или слично
Ако земам камера што има драјвер за Виста или XP можно е да најдам на нет драјвер за Windows 7? Или да барам некоја за седмицата што е?
Ама после да не не ми работи на ХП