Ваши кражби :)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Стопанска банка два пати.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Пред 4-5 години , со еден другар ( поголем од мене 5 год) одевме до играчница(компјутерница) за да играме и еден човек пред порта оставил сандак со краставици , домати , кромид за продавање,арно ама ние двајца бевме и сандакот си го кренавме и си напрајвме дома по една шопска ...

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
мастики , чоколатца , јаболки ...

Huzzy Gurl

Animal Lover
Член од
14 септември 2008
Мислења
307
Поени од реакции
128
Кога бев мала влегов во спалната на тетка ми и и украдов 5-6 чоколатца, и потоа мислев дека сите знаат дека сум ги украла и дека ке јадам котек ама ништо од тоа не се случи. Си ги изедов чоколатцата и си уживав во нив :giggle:

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Хихи bmx-от на другар ми и ден денес се чуди каде е ,нека остане тајна !

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.917
Го ограбивме со неколку другари локалниот дилер :cool:

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
41
Порано имав две-три работи уткрадено, ама веќе не се сеќавам оти многу крадам у последно време... чоколада, пудинзи, бисквити. Крадец на ситно.
Ама тоа не е класично крадење. Од цимерите ако ми текне да грицнам нешто, и после заборавам да им кажам. :)

V

Vollstandig

Гостин
Бугарија, продавница колонијална и стојат 2-ца пред мене, едниот остава пари, 100 лева и оди уште нешто да пазари, а продавачката ме прашува што имам јас, и викам ви кажав кутија цигари и еден сок, и ги зема 100те лева, ми враќа 95 лева и си заминувам фино лепо.
Истиот ден, другариве ќе раситнуваат евра во левови, сметаат сметаат ама нешто чкрташе математиката, и ми даваат 50 еура, да сменам во левови, и друг ми дава 20 левови да сменам во евра. Е сеа овој што ми даде 50 еура, ми вика мене ми требат 15 евра (незнам од кај му испадна таа математика) и другиот нешто грешно израчуна. Јас ги раситнав како што беше, и им давам колку што нарачаа, кусурот за мене.
Ова не го сметам за кражба, туку од типот,снајди се па живеј :)

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Ситно..неколку банки и менувачници само :eek:

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.855
Сијаличка од Џамбо во септевмри. NOT a big deal :)
--- надополнето: Jun 14, 2011 5:52 PM ---
Аааа и 50 денари од Цуцла(една кафана). Беа оставени како бакшиш и пројди замини келнеров не ги гледа и си ги земав. И мастики

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Последно 10 милки од јагода (не наеднаш) ја ставав под лебот за случајно ако ја види да не крева паники,морав за да си го вратам кусурот што продавачот не сакаше да ми го даде:)

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
чоколада,бонбони,мастики.. :D

Член од
15 јуни 2011
Мислења
386
Поени од реакции
98
прв и последен пат на екскурзијата во 3 година во венеција со една другарка. Се што можевме се земавме неповторливо чувство :D

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Че пишам на темава после летово, мислам после 1 август, пошто тогаш си идам од одмор со другариве :rolleyes:

lo6ko piratot

безобразно реален
Член од
2 април 2009
Мислења
441
Поени од реакции
56
со мојата банда имаме извршено неколку тешки кражби во доцните деведесети ...црешата, кајсијата и крушата на комшијата ни беа главна мета секое лето ...наравно ако не го броиме тоа со посадата ко харавме по карибите :sneaky:

Kajgana Shop

На врв Bottom