Ваши кражби :)

nikaТa

Mr.Lover Lover
Член од
16 април 2010
Мислења
524
Поени од реакции
60
На 8-9 години имам украдено мастика, немав џеб и си ја ставив на ластиката на панталоните и кога гледам после вонка кога излегов немам мастика, џабе сум се ставал у ризик :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.741
Поени од реакции
43.887
Па овојше иам крадено сигурно. Така од дома од некој или од продавница не се сеќавам да сум крадел.. Исто иам крадено и креди и цигли,овие ни требаа за да си правиме тениско игралиште,сеа го праиме на друг начин.. Иам украдено по некоја гума,молив нешто.. А 100% иам крадено и цевки од пенкала.. Коа ќе ми се истроши пенкалото ќе прашам од некој,дај ми пенкало ако имаш,ќе ја сменам цевката и му/и викам еее па ова не ти пишува :):):)

А иначе мајка ми редовно си ја крадам кога ми требат пари,си зиам по некое денарче,зависи колку ми треба..Не памти она колку имала,па и не примеќа баш... А од татко ми страв ми е да украдам,оти после може пара да не видам цел живот :))))).. Исто така од мајка ми си крадам и смоки,солени стапчиња,кифли...и се што и останува недојадено,или уопше не отворено од јадењето шо си го носи на работа :))

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Три банки,две пошти,четири деца и две обложувалници :vozbud: (нека се јави појакиот) :baeh:

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.901
Поени од реакции
722
Имам крадено џиџимиџи,непотребни глупости и најважното мастики од еден профи маркет(да не го спомнувам) само да си се тестирам во такви услови,и психички да се проверам каков сум,дали паничам,дали сум мртов ладен и тоа :)

Член од
21 ноември 2008
Мислења
617
Поени од реакции
63
Вчера испадна средна Кражба... до кај 100 е не сум по такви бизниси ама економска криза е, па Мотото мое е : снајди се па живеј :kesa:

Голијат&

...зависи...
Член од
10 мај 2010
Мислења
271
Поени од реакции
9
Има многу... повеќето ситни, а најголемата кражба ми била, акумулатори :D Шо че прајш...детишта :/

Bluebird

The Daydreamer
Член од
10 мај 2010
Мислења
20
Поени од реакции
4
Јас крадам идеи обично, све друго не вреди да се спомиња... :costumed3

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Па многу често,како мали се собирaваме по 10-15 души од школо,и немаме работа па си крадеме цреши од било каде...или јаболки...И,потоа дојдат сопствениците кај нас па се караа со родителите :):)

Член од
21 април 2010
Мислења
100
Поени од реакции
33
пред 1 год на еден другар му побарав CD, и уште си го чувам :)

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
20 килограми бакар. П.С. 1кг бакар =240 денари (машала , машала)

Член од
22 март 2010
Мислења
54
Поени од реакции
2
Само еднаш, одамна. И тоа заедно за браучедка ми. хахаха
Она замајува, ја крадам. А шо крадам? КРЕМБАНАНА! :pos2::pos2:
и после си ја поделивме по пола. :kesa:

Член од
24 април 2010
Мислења
34
Поени од реакции
2
Последна незнам..не ми текнува но прва ми беше ко копиЉ.у една продавница мајка ми ме прати по шекер..и коа му побарав на продавачот он ми текнуе влезе у некоја соба за да земе шеќер и јас Џапнаав мастики у цела рака и у џеб си ги стаив..ЛопоВче..=)

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Последна незнам..не ми текнува но прва ми беше ко копиЉ.у една продавница мајка ми ме прати по шекер..и коа му побарав на продавачот он ми текнуе влезе у некоја соба за да земе шеќер и јас Џапнаав мастики у цела рака и у џеб си ги стаив..ЛопоВче..=)
Е многу голема кражба...јас така во дукан(ситуацијата беше слична) а јас носев и торба од пазарот(ама полупразна) и си ја напунив чоколади(милка, нестле, скапо скапо).А требаше да купам сокови за гости...и купив и си отидов.И после чоколади домааа њам њам.

Член од
10 јануари 2010
Мислења
113
Поени од реакции
56
кока коли и секакви врсти чоколади од продавницата, топка(дал сум украл само еднаш...појма неам:pos2:) и не ми теквит останато....:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom