Не да имам како мала што се немам крадено кога ке помислам децата на охрид пред едно десет години беа големи крадачи знам брат ми цела мафија во осмо со шипка провалија во продавница ама дечишта до осмо не се важи
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
зато и ко ги фатија и полицијата им опрости .. се секавам имав една будала другарка ко имав седум осум години влегувавме во една бавча и крадевме јаболка па ченки, еднаш продававме крастајци
на пакети цел ден окапавме за 10 денари промет.. и другиот ден и викам кај се парите ?- ам јас си купив пом пом ми вели, јас збеснав не беа само твој и викам, ама џабе ...Еднаш ги зеде клучевите од гражата кај комшиите, па еднаш бевме кај Глигор школото со пони точаци
и крадевме стари учебници под маица ги стававме демек никој не забележуваше.. а за салфетки секогаш ги мамев помалите и нормално крадев понекогаш
Јако беше еднаш со другарками ојме во продавница да купи пиво ај го купи од една па влеговме во друга да докупи нешто, брат и мало дете пет години со пантолончињата до газот гледам собрало едни бомбони ги држи ги стиска во рацете ама кутрото се сопна се препна некако, ко летнаа тие бомбоните на плочки на сред продавница го виде продавачката шо прајш бе ти тука :nenene:не ти е срам па го виде и пивото аха и пивото да не го украдивте? , а ние -не не:kesa::kesa: од др...уга продавница беше и магла да не немат.
После се опаметивме (не сите ама јас да )
![Пипи :pipi: :pipi:](/styles/default/xenforo/emot/pipi.gif)