Ваши кражби :)

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Како помала украдов 4 сакафчиња ,,Минти,, од продавницата во маало. Тоа ми е првата кражба, барем јас што се сеќавам...Бев со татко ми и по пат тој ги виде и ме праша од кај ми се.Јас му кажав и полукруг во лево, ме натера да ги вратам сакафчињата на продавачката и да се извинам. Ама во земја пропаднав ...

Потоа од болница на пракса кога одевме си земавме рецепти и шприцови ама тоа технички не беше кражба затоа што медицинските сестри гледаа дека земаме работи и не ни замерија воопшто, па на некој начин беше дозволено.

Моите кражби завршуваат заклучно со претходниот викенд кога со другарка ми украдовме од шанк 2-3 текили :back:

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Ако шверцае у ЈСП се смета за кражба треба доживотен затвор да идам!

А пред 10тина дена со друштво у Тедико мавнавме рекет ко РНС у спотот на Бонус Трака:)

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
сликички за албум нинџа желки додека дедо ми и кажува на продавачката што ке купува :).Минимум по 6-7 пакетчиња:pipi:

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Како помала имам "чорнано" од тие сликичките од Касандра шо си ги меневме сум била 3-то или 4-то оделение (доказ колку лошо влијаат сапуниците). Онака крупни работи не сум имала потреба ниту да крадам ниту пак сум склона кон такво девијантно однесување.

Член од
6 јануари 2010
Мислења
248
Поени од реакции
54
abe ja kradev po nesto sitno ali sekoas tatko mi doznavase od nekoj kodos da mu ebam mater da mu ebam kodosi kleti pa me grbavese od maanje bezveza situacii imalo koa se nema toa e toa nema izlaz pa rakata levo desno ti ide

Член од
18 февруари 2009
Мислења
480
Поени од реакции
38
eh dolg e spisokot ali ako se naceka povolna situacija mavam satorot bez dvoumejne :toe:ne sum kradec lopov sum:baeh:

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
186
сум украл нешо ама не голема работа....некоја ситнарија докај илјадарче
сум украл пакетче чоколадца белисимо :pos2:
сум украл гајба пиво,Александрија,пелистерка и миринда у сред коледе(али ова беше со компанијата) и + другата ден не кажа еден кодош и ене и ден денес носи наочара и она едно округло на око од болница шо ти го ставаат(ако ме разбравте на шо мислам):vozbud::smir::toe:

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
иам крадено јаболка и мастики:drk:

Eufrat Kurajber

Real cigan from da hood.
Член од
4 декември 2009
Мислења
341
Поени од реакции
12
Свашта имам крадено како помал.. но најмногу киндар јајца крадевме од шопинг центарот кај нас у центар шо е.. :pos2:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.372
Поени од реакции
30.785
Како помала имам крадено сакази, детска пошта, гуми и други џиџимиџи
А сега не. Едноставно немам никакво задоволство да користам нешто туѓо заработено.

Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
Се сеќавам во 7мо одделение на екскурзија, :pos2: имаше еден продавач на играчки ... и играчките му беа ставени на маса, а позади него имаше цела вреќа и овој им продава на овие на масата и коа гледам позади него се собрале неколку машки си ги полнат ранците :pos2: и овој продавачот почна да плаче и се дереше "Се ми украдоа " знам имаше фиќо влезе во него и го снема !!

Имав еден школси во осмо, ама никогаш не остануваше гладен, а честопати беше безпари.Еднаш го гледам на големиот одмор кога има најмногу гужва он земал една кифла кроасан и демек чита шо пишува :pos2: демек може поминат рок, чека погоден момент и да го нема

H

^HITMAN^

Гостин
Од Волфс банка во Минхен 40,000,000 марки, ситна роба. :D
Сум украл 100 денари од џебот на татко ми како помал, после тоа ми беше мака и му признав.

Kajgana Shop

На врв Bottom