Ваши кражби :)

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
3 мастики "Минти" во 1-во одделение :)

Delfin4e

Го обожавам морето
Член од
20 април 2009
Мислења
61
Поени од реакции
5
Леле и ја украдов една мастика од продавница...мислам дека имав 7-8години...и после мајка ми ме однесе кај продавачката да и признаам и да и се извинам! аууууу :kesa:

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Пред малку пишував на тема "Најголема беља што ја имате направено" еве овде видете http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=24419&page=14 од тогаш немам ниту цреши ниту ѕрнѕарлии крадено од дворот на комшиите но кога е зима нема што да се краде од дрвјата паа тоа беше во дворот !! :kesa:

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Лампион од елката која стоеше во ходникот од школото пред нова година,цреши од кај комшијата и како помал кога со мајка ми одев во една продавница за патенти,конци,петлици и такви работи обавезно по некоја петлица земав и ги фрлав по пат накај дома.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Како помал патлиџан од еден драгстор и не можев да спијам цела вечер.:toe:
Да се надоврзам и една лажица за ципели од гтц не ми текнува кој бутик мал бех.:hahahahahahahahahhahahahahahahahahaL::pos:

TurboCharger

КарамбатА
Член од
17 јули 2009
Мислења
398
Поени од реакции
14
Како помал, на улица кога минеа бостанџии, им крадевме лубеници и дињи. Од продавница само еднаш имам украдено краставица, а овошје од по дворови не може да се изброи колку пати сме си береле:nenene:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.053
Поени од реакции
74.643
Крадењето на плодови од околните дворови и нема да го сметам за кражба, пошто ми е секојдневие во лето :) Кога бев мал, му ги зимав жетоните "taso" на братучед ми:pos::kesa: Често си прибирав и работи од туѓи дворови, али најчесто стануваше збор за некои зафрлени нешта, што и онака не им беа потребни:) Кога потпораснав, во доцните години од основно, честа мета ми беа маалските продавници, кои редовно ги ограбувавме со другарот (не крадевме којзнае какви нешта туку чипсови, смоки, чоколади и другар ми секогаш зимаше цели паковања еурокреми:pos:). Последна мини кражба ми беа пешкирите од хотелот во Будимпешта кај што бевме на ескурзија (ненамерна кражба сум ги собрал несакајќи:pipi:)

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.448
Поени од реакции
5.134
Јас имам украдено (со другари) 400 000 евра од Про кредит банка. Ситно.:vozbud:

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
Последна тешка кражба беше пред повеќе од 8 години коа хоби ми беше да крадам џамлии у маало и да си правам колекција....:vozbud::vozbud::vozbud:

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.567
Поени од реакции
4.547
ќе лежам доживотна робија ако се исповедам овде :pos:

vlaono

счо имат
Член од
27 јуни 2009
Мислења
159
Поени од реакции
7
HAHAHAHA Јас пред некој ден од продавница си зедов 4-5 паковчина фастаци...Охх мераци цел ден наскола јадев.Ама фрката со беше од нашкола сите деца и фулл беше во продавница и јас так так се здебелив кај стомачево. :pos2::pos2: Најсмешно е со 3ти ден по ред крадам иста работа и во - ке влезат.....

имам пирсеви крадено...имав тазе дупчиња а немав ни пирсови ни пари...па морав:pos:
ХАХАХА И јас така ... Еднас кај со крадам упалјач немав упалјач за цигарите и украдов ама ме фатија ....:mad::mad:

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
HAHAHAHA Јас пред некој ден од продавница си зедов 4-5 паковчина фастаци...Охх мераци цел ден наскола јадев.Ама фрката со беше од нашкола сите деца и фулл беше во продавница и јас так так се здебелив кај стомачево. :pos2::pos2: Најсмешно е со 3ти ден по ред крадам иста работа и во - ке влезат.....

ХАХАХА И јас така ... Еднас кај со крадам упалјач немав упалјач за цигарите и украдов ама ме фатија ....:mad::mad:

паметно дете си чим крадаш 3ти ден по ред

Scorer

Set Your Spirit Free
Член од
30 март 2010
Мислења
63
Поени од реакции
4
Дали некогаш сте украле нешто и што било тоа?

Site sme ukrale nekogas neso ko sme bile mali ili golemi ne e bitno a nekoj mozit stalno si kradit :jaj: nemat vrska.
Ja na primer ko pomal na komsivkata pokojnata Bog da ja prostit (a ne verva) i gi kradev klucevite na nadvoresnata vrata. Zs pojke pati ko ke dojdese od nekade ja otvarase vratata i gi zaborase na nea pa ke si sedese so drugite komsivki vo blizina. Prvo ke ja zaklucev vratata pa ne gi vrakav dur se stemnit :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom