Ваши кражби :)

vlaono

счо имат
Член од
27 јуни 2009
Мислења
159
Поени од реакции
7
Леее...порано до осмо бевме клептомани бе.Нон-стоп се крадеше по продавници.И тоа со изработени стратегии.
Значи,еден иде пред трафика,и као гледа шо да си купи,и прашуе за цени на сакази,а зад него стојат минимум тројца и грабаат се шо е надвор.Абе не е битно шо,списанија,весници,Банџи,бомбони...и после одиме кај заболекарот кај Блаже Конески и делиме се шо има
А за цреши,праски и такви работи,не се ни мачевме да бегаме бе.Само онака си влегуеме у двор со кесе,си береме фино-лепо,си седнуеме,си јадеме и си одиме.Ако излезе некој,си се понашаме културно,ко да е наш дворот..Воа се дешааше скоро секој ден,и едно време стана опасно.
На крај,проваливме у школото...отидоа едно двд,касетофон,а ја си земав лампиони:)...и не фатија,и не знам каква divine енергија не спаси да не не избркаат од школо и не знам мене шо ме спаси да не ме избркаат од дома....оттогаш неам ништо украдено,а не ни планирам никогаш у животов повеке да украдам.
Си собирате цреши фино лепо и чоеко ве тепа фино лепо и така

Викиче

Sarcasm is my best friend
Член од
27 ноември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Па...немам ништо украдено...па ни сливи, ни цреши...
хехехее
Секогаш други краделе, па потоа со мене ги делеле :)

vlaono

счо имат
Член од
27 јуни 2009
Мислења
159
Поени од реакции
7
Хмм, едно прашање вечно ме измачува, дали може да украдеш од самиот себе? :raz: :icon_mrgr
Пробај ти мози ке успее

Последен пат украдов пченки во Струга од еден човек што си имаше насадено. :icon_mrgr
се има мачено човекот ти најпаметно си помина си го драпна

Наскола и давам 500 денари земам Кока Кола ми врајка 970 ;/ Глупава продавачка

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.774
Поени од реакции
5.094
Прочитајте за Пинк Пантер бандата од екс-ју земјиве ...

Респект .. на филм нема такви грабежи како на групава ... се изненадив кога читав ..криминолозите ги оценуваат како уметници и артисти во грабежите ... специјалност им се продавници со накит-посебно дијаманти ... ц ц ц.. ах да бев у некоја ваква организација :vozbud:

Член од
6 јули 2008
Мислења
458
Поени од реакции
10
Џопнав оние маус падови што ни ги донесоа у школо. :kesa:

D

dh00|

Гостин
па тоа кај мене спаѓа во хоби бе:pos2: сум крадела многу работи,посебно во бижутерија коа ќе влезев...имало или немало камери...јас морам да зеам нешо (пирсови најмногу) :pos: се плашам дека патам од клептоманија :vozbud::icon_conf :pos2:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Го украдов дневникот од школо,штета ме фатиа.И еднаш и го украдов на мајка ми телефонот го бараше со саати,се сќинав од смеење.Посериозна кражба не,греота се.

Иначе за тоа маусите од школо.Ќе ги испкршевме и после пикај у ранец и фрлај ги надвор,да не те фатат.

Член од
28 септември 2008
Мислења
86
Поени од реакции
12
Pa vaka imam eden zabegan drugar i mi vika daj mi 10 denari da idam do tediko da si kupam Kinder bueno mastiki i upaljac i ja go gledam zacudeno i vikam so e so tipacov i aj se sloziv mu dadov . Vlagame u tediko ide naogja kinder bueno pika u dzeb i sea ide na kasa i taa prodavackata ne go gleda od pred kasa si zema upaljac i mastiki si gi puka u dzeb zenava ne go gleda i on posteno zima drugi mastiki ja prasuva kolku se mastiki prodavackata mu kazuva cena i on vika : ah niso neam dovolno pari i si iskaca nadvor so pun dzeb :D Ja fakanje da se cudam i mi vika - Abe brat ako nemas strav od kradenje si nemas gajle

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Јас како копиљ по дисконти многу сум џопал мастики.:uvo:

Член од
28 септември 2008
Мислења
86
Поени од реакции
12
A isto taka letovo 2008/2009 imase edna prodavnica ja zatvorija i imase ostaveno frizideri nadvor ,iskluceni bea , ama so zagrada okolu niv . I ja so eden drugar sekoja vecer nakaj 11 saat ke otidevme i ja deka mozev da ja protnam rakata niz ogradata ke otvorev frizider i ke zemev po 4 hainiken pivo limenki i deka bea topli na 40 metri od prodavnicata imase edna kafana ( rano ja zatvaraa ) i imase fontana i tamu ke gi piknevme pivata vo fontanata da se ladat i negde nakaj 12 saat ke gi zemevme i se pijancevme sekoja vecer . A koa snemavme hainiken preminavme na skopsko bidejki imase i druga postava vo friziderot dodeka na kraj so kombe ne gi zemaa 2-ta frizidera

Г

Господ

Гостин
Берење комшиски дрва не го ни сметам за кражба,на тоа се работело на велико.
Имам шарано со рачињата по продавници,најчесто патлиџани и после гаѓавме коли и автобуси а greatest work ми е расипување на оние округлестите апарати со ѓаволски топчиња.
Добивка:Стотици ѓаволки топчиња:vozbud:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Ау темава :kesa: срамови невидени имам доживеано.
Со една маалска другарка пуздер правевме по колонијалите од гумени бонбони до орбити чоколада и свашта шо ни падне при рака.Кога ќе ми текне се срамам од сама себе :kesa:Уште повеќе на дешавката кога не фати на дело една продавачка.Во животот не ми текна да посегнам по нешто после тоа.
А оние кражби на кајсии, цреши, вишни од нечии дворови беа дел од секојдневието.Не ги ни рачунам.

Г

Господ

Гостин
Не ве бидувало во занаетот:toe:
Мене само еднаш ме фатија и тоа сам се издадов дома а после моите ме предадоа и ме однесоа до продавницата да платат што сум украл:tapp::tapp::tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom