Види тука на темава значи се ставаат фотографии без фотошоп. Уствари да се види што се греши кај се греши и сличноИ после 33 страни и 488 поста , се уште мислите дека на вашите фотографии не им треба фотошоп ? Може дискусија зошто за , зошто против ?
Види сите си сваќаат најразлично, и не се плаши да го кажеш тоа што го мислиш се додека не почнеш да користиш ептен навредливи зборови (мада чисто сумљам во таков испад од твоја страна) Затоа бујрумНе сакам да звучам арогантно , но не гледам дека се разговара за грешки , читам само пофалби . Што е уште по жално не гледам напредок низ сите овие страни .
Sorry , фотошопот не ги крие грешките на композицијата , ниту лошата техника на фотографирање . Тој е замена за darkroom-от во аналогната фотографија . Од таму лично сметам дека е повеќе од потребен . За разлика од оваа тема , другата каде е дозволен фотошоп , се прикажани фотошоп манипулации .
Би сакала да коментирам и дадам мој осврт на фотографии и да укажам на суштински грешки , но како нова тука се плашам како тоа ќе го прифатат членовите .
Sram da im e, i mene denes mi odbija nekolku, ama se iznervirav a bas mi se svigaa.еве една фотка што ми ја одбија на Фотолиа
Прегледај го приврзокот 2963
Mene mozes da me komentiras slobodno, ne sum suetna i veruvam vo sebe, svesna za nesovrsenstvoto, poveli, razmuabeti se.Не сакам да звучам арогантно , но не гледам дека се разговара за грешки , читам само пофалби . Што е уште по жално не гледам напредок низ сите овие страни .
Sorry , фотошопот не ги крие грешките на композицијата , ниту лошата техника на фотографирање . Тој е замена за darkroom-от во аналогната фотографија . Од таму лично сметам дека е повеќе од потребен . За разлика од оваа тема , другата каде е дозволен фотошоп , се прикажани фотошоп манипулации .
Би сакала да коментирам и дадам мој осврт на фотографии и да укажам на суштински грешки , но како нова тука се плашам како тоа ќе го прифатат членовите .
Sram da im e, i mene denes mi odbija nekolku, ama se iznervirav a bas mi se svigaa.![]()
Aпсо-факинг-лутлиНе сакам да звучам арогантно , но не гледам дека се разговара за грешки , читам само пофалби . Што е уште по жално не гледам напредок низ сите овие страни .