Ваши дела, СО помош на Photoshop (Стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559

Малку ја досредив боите и небото ги гибнав

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Нели малце си претерал со зелената боја....штетна е за очите, а нејзината функција е да ги одмара:)....можеш тревата да ја „измиеш„ малце

DzULA

Nikonian
Член од
31 мај 2007
Мислења
125
Поени од реакции
2
Celosnata saturacija ti e preterana, treba da se dobie "optimalna" boja so HDR efektot a ne "preterana" saturacija, bitno e da se gledaat i oblacite (presvetlite mesta) i drvjata i kukjarkata (temnite mesta) i da se izbegne preteruvanje so boite. Bitni se DETALITE.

P.S. Super gletka By The Way :salut:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Знам за сатурацијата јас така е направив сакав малку пре сатурирано имам и друга верзија а тревата е пре зелена дека беше изгорена на оргиналот па со цлоне ја сревав со сечење и слично . И горе малку имам зафркнато хало имаше од премногу од обработката.

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114

Атмосфера на месечина со вештачки сателит во орбита

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Епа вака ова ми е ПРВО дело у Фотошоп у живот .. знам дека е срање:toe: но сакав да го постирам ипак ми е прво :pipi:

Before

After

(клик за поголемо)

П.С.
Чекам совети :smir:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
adaware добра е монтажата не е лоша , само следниот пат повеќе внимавај на спојовите и на клон алатката не размачкувај премногу , знајш повеќе оштрина да се добие да не се забележуваат спојовите.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Aко случајно го чуваш псd фајлот мењај го филтерот под итно. Подобро направи дупликат на леерот намести блендинг моуд на оверлаи и пушти гошн блур на дупликатот до кај 10ка....многу боље ефект ќе имаш

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Aко случајно го чуваш псd фајлот мењај го филтерот под итно. Подобро направи дупликат на леерот намести блендинг моуд на оверлаи и пушти гошн блур на дупликатот до кај 10ка....многу боље ефект ќе имаш
За жал не:toe:, ипак сум нуб јебига:kesa: ќе имам бољи некој нареден пат коа ќе го усовршам поише Фотошоп. До тоаш само вежбање:pipi:

-едит: чек чек малце ваљда е ова тоа шо мислеше :smir: Ај лајк ит.

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
Aуууу раде бачко браво, брзо се усоврши , бр пееер закон е

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Here we go again... уште едно мое нубско дело трето по ред :)
Before:

After:

:pipi::kesa::pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom