- Член од
- 4 април 2010
- Мислења
- 12
- Поени од реакции
- 1
Јас
Ти?!:nesvest:
Си слушнал ли ти за интерпукциски знаци?ednash idev u edna prodavnica od onie golemite so ima se unutra i ja gleam da fatam kvakata ali nema kvaka vratava sama se otvara i ja si vlagam i si kupuam stvari mi teknue togas zimav ce de kasetofon imashe eftini i sea glupost pak koa idev na tamu po godina i neso si vikam aj da vidam so ima so nema u prodavnicava i mi teknue deka vratava sama se otvara i ja zastanuam pred vrata i cekam ne se otvara cekam 5 minuti da ne e neso kvar pak ne se otvara ae si vikam use 5 minuti ja cekam i si begam brat i niso pak ne se otvori pa posle gleam niz toa izlogot unutra so e fintava a tamu niso be nekoi masi kompjuteri telefoni ko kancelarija ali zaboraiv da vidam deka kvaka staile ponovo kasno mi tekna toa abe gluposti
Најак си жими се:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:drugo so mi teknue koa idev za struga na odmor leto beshe i si zimav ja karta za strushki autobus fino lepo od autobuska na shalter i si vlagam ja si seam i ide ide autobusov edno 4 saata jasi vikam zaso ne se glea ezero vise ali ae si sedam cekam da stigneme i koa stignavme izlagam pakbe nema ezero mene strav me faca zaso vaka da ne sum spiel koa sme pominale niz struga ali ovoj shoferov vika berovo brat zadnja stanica ja ostanav zdrven so e rabotava be kakvo berovo vii kartava za struga sum kupil kakvo berovo ti ibam shoferot i on me glea mi vika daj toa kartata i mi vika brat ti si glup be idi lechi se ja mu vikam zaso vregas be peder i on vika kupi si cvikeri so dioptar poso ti pisue sedishte 5 a peron 6 a za struga ide na peron 5 be glup eden i ja vikam e so koj kur pisete peron meron gluposti pisete da razbere sekoj neso pa niso na kraj so kuferot na autobuska sum sedel do naredni dan i nazad ali ne behse dosadno idea tie od selata pa mubeti za politika filmoi internet ovo ono i vrvi vreme