Ваши гафови и киксови!

Bale82

Bwagojce
Член од
22 април 2005
Мислења
227
Поени од реакции
4
StormAngel напиша:
Како сум се само смеел на тоа.
Ем збунет бев ем не знаев дали воопшто знаев шо бараш. Се прекршив од смеење Бале82! :pos:
Епа редно беше и јас да треснам некоја зелена ама како шо изгледа презелена беше ова.
Белќим нема да бидам последен се надевам.

С

Сатори

Гостин
Само глупости тресам ...

Имаше еден дечко што мнооогу ми се допаѓаше и секогаш кога он беше тука тресев глупости.Влегува он во училница јас , паѓам од стол , и ја правам ,,Сфаќам дека тешко сфаќам“ , а после пет минути се договараме за излегување и викам ,,Ако идам вечер , ќе дојдам од сабајле“ , ако гледам на кафе ,,Риби му летаат , змејови му се борат,, , абе ајде...:wink:

ACHQ

hawk
Член од
18 јули 2009
Мислења
702
Поени од реакции
73
другар: много добар микрофон авто га згази и па работи.
ЈА: параброд га згази?
другар: ДА

Член од
18 февруари 2009
Мислења
89
Поени од реакции
1
Ееее...Киксови.......
Ги запишував едно време во мобилниот(посегнувам по мобилката и пишувам...........)
1. Едно другарче објаснува колку кал имало на некоја локација.......-Идеш идеш и патиките до колена ти се во кал!!! :pos:
2. Пак истото дргарче објаснува некоја смешна ситуација незнаејки дека ке стана уште посмешна......-И чекам јас така со ноѕете во џеб..... :pos:
3. Пак истото другарче објаснува некоја страшна ситуација......-И така бе ти падна у СКЕПТИЧКА јама....... :pos: :pos:
4. Повторно истото другарче објаснува нешто во врска со оружјата.....-Па ладни оружја ти се...Пушки, пиштоли и тн. :pos: ..........

............Имам уште многу али ракава ми протестира........
STO DRUGAR TI E TOJ BE RAZMISLUVA LI TOJ PRED DA KAZE NESTO ILI SAMO DRDORI:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Г

Господ

Гостин
Ја еднаш на Историја у седмо осмо се истакнав дека "Откако ја зацврстиле власта Младотурците остареле":baeh::baeh:

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
Кај мене у 8мо имаше едни близнаци... Малце беа така... поглупи :wink: И само на еден час едниот нешто ми ја побара тетратката да препише нешто (на која btw и беа извадени кориците од непознати причини). И само му ја давам тетраткава, и овој место да земе да препишува, ја зема во раце и почнува да ја анализира. Скоро цела минута ја превртуваше и ја набљудуваше ко да гледа дијамант, или незнам што. И само го прашувам: "Абе што гледаш толку?", и ми вика: "Пер, тетраткава нема крај!" :tapp: Кога после му текна што ми кажал уште толку се изгуби, а јас бев у вакво стање: :pos2:

Член од
22 јуни 2008
Мислења
457
Поени од реакции
52
Кај мене у 8мо имаше едни близнаци... Малце беа така... поглупи :wink: И само на еден час едниот нешто ми ја побара тетратката да препише нешто (на која btw и беа извадени кориците од непознати причини). И само му ја давам тетраткава, и овој место да земе да препишува, ја зема во раце и почнува да ја анализира. Скоро цела минута ја превртуваше и ја набљудуваше ко да гледа дијамант, или незнам што. И само го прашувам: "Абе што гледаш толку?", и ми вика: "Пер, тетраткава нема крај!" :tapp: Кога после му текна што ми кажал уште толку се изгуби, а јас бев у вакво стање: :pos2:
:pos2: МЕ пресмеа хахахаха

ИНаче кај нас еден од населба , така дечкото незнае ни тој што кажал додека не почнеме да му се прскаме од смеење, вика "Абе онаа Марија, Ана се вика ??? " wtf ?? :vozbud:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.582
Поени од реакции
6.725
Не ми текиње мој моментално али ке еве еден тазе од дечкото што води покер на Канал 5...

"Погленете го Томас како се смее на двата кеца, типично Скандинавски "

:pos:

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Ima edna nova taze e
drugarka: sedi be
jas: ne mozam ma film ce gledam
drugarka: ajde be
jas: ne
drugarka: abe ajde so e pola saat, 5 minuti vreme dae

TheGamer

аут оф мај мајнд...
Член од
11 јуни 2009
Мислења
265
Поени од реакции
8
наместо да пишам порака влегов во нотес пишав што требаше и го зачував...хахаха дури по 2-3 дена забележав

C

cige

Гостин
Другар:не може вака, во Охрид пивото го зимаат по 20 а го продваат 100 деанри, 50% профит
Јас:абе С**а тоа ти е 500% профит, не е 50
Другар:добро бе јас ти кажувам одприлика
Јас:епа како од прилика тоа е голема разлика а и плус тоа се лесни броеви за пресметување
:tapp::kesa:
малку е прост ама шо да му правам

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
- една другарка ме држи за рака и ме трга по улица и јас и викам: не ја трчај улицава, ќе се паднам
- на плажа во вода имаше кофа за качување и јас нуркав околу неа и другаркава ме прашуа шо прам и јас и викам: ја кантам местава (ја местам кантава)
- уста ми е сувава, имаш лабело да ја наустам мачкава?
- сестра ми: седиме станати; рибине се растрчаа
- шо прајш? -ја цигарам пушава
- слушни како мирисат; види како мирисат
- колку сантиметри си тешка?
- не гледај(и ја држам за уста)
- една другарка од нашколо: не мавај го компјутерот, не е машина
- еден другар: здраво јас сум влатко. И јас му велам: "и јас" (убав беше^_^)
- јас: возат две плавуши фичо и застанува колата, и еднава и вика на другата оди види шо е проблемот. И оди едната и отвара напред хаубата и вели: па ние цело време сме возеле без мотор. И мајка ми(плавуша): глупав виц...како можеле цело време без мотор да возат
- една другарка: имам добиено, ме боли стомак. Јас: дан си трудна?

ќе има уште :)

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Епа на одморо фрлих се у морето да пливам и на тава место имаше алги.И јас целата таква:Eee истрефках се у трефките.После сушеех си косата и братчетка ми ме пита нешто ама јас не ја чујах од фемо и викам и:не можам да те слушнам исушија ми се ушите.Седеме со една другарка надвор и надвиснаа темни облаци.
Другарка ми:Eee нешто затемнија се облаците.
Јас:Aбе нели чуја ке има затемнување на облаците.

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
од еден другар- свињски коњ

Kajgana Shop

На врв Bottom