Ваши гафови и киксови!

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Седам и читкам по кајганава и телевизорот пуштен онака и само се свртувам кон телевизорот и имаше некој филм и си викам „аааа го знам вицов“ и сменив програма...... наместо „аааа го знам филмов“ :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos:

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
Ова се деси пред едно десетина години :D :D :D
Стоиме на шанк со другар еден и пиеме...
Овој вади цигара да запали и у тој момент девојката што стоеше до него му се врти,му ја пали цигарата и му вика:обожавам дечки шо се палат на Depeshe Mode(тоа идеше у позадина) и стално им палам цигари!
Овој,очигледно збунет од директниот пристам,ја гледа бледо и и вика:И ЈА ИСТО!!! :poos: :poos: :poos: :cuc: :cuc:
Нормално,собравме парталите и више не се појавивме таму,а и среќа жива ги откажа цигарите :D :D :D

Член од
6 март 2005
Мислења
772
Поени од реакции
5
Седам вчера пред телевизор и гледам Бучко збори во парламент, и вика "Дајте секој нешто да направи за да влезе што побрзо Македонија во Европската Комисија." :hey3:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.442
Mad Maxx напиша:
Ова се деси пред едно десетина години :D :D :D
Стоиме на шанк со другар еден и пиеме...
Овој вади цигара да запали и у тој момент девојката што стоеше до него му се врти,му ја пали цигарата и му вика:обожавам дечки шо се палат на Depeshe Mode(тоа идеше у позадина) и стално им палам цигари!
Овој,очигледно збунет од директниот пристам,ја гледа бледо и и вика:И ЈА ИСТО!!! :poos: :poos: :poos: :cuc: :cuc:
Нормално,собравме парталите и више не се појавивме таму,а и среќа жива ги откажа цигарите :D :D :D
:poos:

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
Ова се деси во Средата.
Имавме час по физика - повторување. Сите се тресиме пошо нов професор не знаеме како испитува и детево што седи до мене ми вика: „ Еј, Катја ај да ти ја раскажам последнава лекција пошо ич не ја знам“.
И јас му викам важи бе ајде почни..
Последната лекција беше нешо за фрекфенција арно ама, детево да не може да каже фрекфенција туку фрекференција. Раскажува тој јас го слушам.. и кога заврши му викам: „Ајде бе кажи фрекфенција!“ и тој фрекференција јас запаѓам од смеење а овој тажен ми вика ајде ма научи ме како да викам фрекференција правилно.
И јас му викам ајде повторувај по мене.. фенција, фенција, фенција - фрекфенција. Се научи малку да вика:)
Влегува професорот и овој: „Леле, страв ми е може мене да ме стане“. Јас му викам седи бе не треси.
И ко за малер го прозива него.. излегува овој на табла и му вика професорот ајде последната лекција за фрекфенција!
И почна овој.. раскажува, раскажува.. и само на сред раскажување.. „.. и тоа е всушност фенција, фенција, фенција - фрекфенција!“
:poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
The`bItCh напиша:
И почна овој.. раскажува, раскажува.. и само на сред раскажување.. „.. и тоа е всушност фенција, фенција, фенција - фрекфенција!
Катјооо не ги лажи децата.... заради тебе кецови ќе редат :poos:

Член од
23 јануари 2005
Мислења
1.000
Поени од реакции
8
The`bItCh напиша:
Ова се деси во Средата.
Имавме час по физика - повторување. Сите се тресиме пошо нов професор не знаеме како испитува и детево што седи до мене ми вика: „ Еј, Катја ај да ти ја раскажам последнава лекција пошо ич не ја знам“.
И јас му викам важи бе ајде почни..
Последната лекција беше нешо за фрекфенција арно ама, детево да не може да каже фрекфенција туку фрекференција. Раскажува тој јас го слушам.. и кога заврши му викам: „Ајде бе кажи фрекфенција!“ и тој фрекференција јас запаѓам од смеење а овој тажен ми вика ајде ма научи ме како да викам фрекференција правилно.
И јас му викам ајде повторувај по мене.. фенција, фенција, фенција - фрекфенција. Се научи малку да вика:)
Влегува професорот и овој: „Леле, страв ми е може мене да ме стане“. Јас му викам седи бе не треси.
И ко за малер го прозива него.. излегува овој на табла и му вика професорот ајде последната лекција за фрекфенција!
И почна овој.. раскажува, раскажува.. и само на сред раскажување.. „.. и тоа е всушност фенција, фенција, фенција - фрекфенција!“
:poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos:

toa so crvenite bukvi e vsushnost smeshno, a ne toa shto nemozel da izgovori frekfrencija pravilno :cls:

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
vodkamixx напиша:
The`bItCh напиша:
И почна овој.. раскажува, раскажува.. и само на сред раскажување.. „.. и тоа е всушност фенција, фенција, фенција - фрекфенција!
Катјооо не ги лажи децата.... заради тебе кецови ќе редат :poos:
А бе битно го кажа се истај. :pos:

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
Знаел ли некој дека роторот е неподвижна намотка на статорот?
Ова е кажано на последен час од четврта година средно електро и тоа на час по пракса :zid:
Ден-денес не ми е јасно што сакаше да каже поетот со делото ниту тоа како го пуштија да матурира :?: :?: :?:

Член од
21 септември 2005
Мислења
198
Поени од реакции
0
Vtor den na rabota, prevozno sredstvo avtobus :D
Blizu do avtobuskata, avtobusot veke zaminuva... (za da ne se zakasni za na rabota, sepak e vtor den) reshavas utrinski da istrchas do slednata avtobsuka :D Se Z'gnues onaka od peticni zili i go pratis avtobusov. Edno vreme primetuvas deka od avtobusot te posmatra kolega koj veke se kacil na nekoja od prethosnite avtobuski stanici, i se smeshi pod mustak. Napokon uspevas da go fatish avtobusot, i onaka klimash so glava i zabreftano srce go pozdravuvash kolegava, koj jedva go poznavas i se praish ko"nijeee mi nishtaaa lal la alaa". Se vozis.... se nablizuvash ne si siguren na koja avtobuska trebashe da se simnesh :D Ahh... TU smo majstore, se simnuvash... primetuvas deka si utnal, si se simnal na edna prethodno. I opet se Z'gnuesh po avtobusov, malku pri sebe od vozenjeto... imash sili da ja istrchas i ovaja distanca :D Pod oko posmatras reakcija od kolegava u avtobus, i se teshis so edna misla
"kolegava znae kolku dobra atleta sum"

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ееееее, мислам....аааа...кант вил роден во стара грција!

Ученик во средно, на час по филозофија.

Шо мислите, која оценка ја доби??

(1)!!!!!!!

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Се враќав еднаш од Битола за Скопје со возот и пред да тргне возот разговараат двајца кондуктери надвор, а ја низ прозорот ги слушам и овој едниов вика „абе ми се расипа саатот, многу добар саат беше“ и овој другиов му вика „кој саат бе на мобилниот?“ :poos:

Ми идеше да се прснам од смеа, ама цел вагон ќе ме слушнеше... :poos:

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Како сум се само смеел на тоа.
Ем збунет бев ем не знаев дали воопшто знаев шо бараш. Се прекршив од смеење Бале82! :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom