Седам и читкам по кајганава и телевизорот пуштен онака и само се свртувам кон телевизорот и имаше некој филм и си викам „аааа го знам вицов“ и сменив програма...... наместо „аааа го знам филмов“ :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos:
:poos:Mad Maxx напиша:Ова се деси пред едно десетина години
Стоиме на шанк со другар еден и пиеме...
Овој вади цигара да запали и у тој момент девојката што стоеше до него му се врти,му ја пали цигарата и му вика:обожавам дечки шо се палат на Depeshe Mode(тоа идеше у позадина) и стално им палам цигари!
Овој,очигледно збунет од директниот пристам,ја гледа бледо и и вика:И ЈА ИСТО!!! :poos: :poos: :poos:
Нормално,собравме парталите и више не се појавивме таму,а и среќа жива ги откажа цигарите
Катјооо не ги лажи децата.... заради тебе кецови ќе редат :poos:The`bItCh напиша:И почна овој.. раскажува, раскажува.. и само на сред раскажување.. „.. и тоа е всушност фенција, фенција, фенција - фрекфенција!“
The`bItCh напиша:Ова се деси во Средата.
Имавме час по физика - повторување. Сите се тресиме пошо нов професор не знаеме како испитува и детево што седи до мене ми вика: „ Еј, Катја ај да ти ја раскажам последнава лекција пошо ич не ја знам“.
И јас му викам важи бе ајде почни..
Последната лекција беше нешо за фрекфенција арно ама, детево да не може да каже фрекфенција туку фрекференција. Раскажува тој јас го слушам.. и кога заврши му викам: „Ајде бе кажи фрекфенција!“ и тој фрекференција јас запаѓам од смеење а овој тажен ми вика ајде ма научи ме како да викам фрекференција правилно.
И јас му викам ајде повторувај по мене.. фенција, фенција, фенција - фрекфенција. Се научи малку да вика
Влегува професорот и овој: „Леле, страв ми е може мене да ме стане“. Јас му викам седи бе не треси.
И ко за малер го прозива него.. излегува овој на табла и му вика професорот ајде последната лекција за фрекфенција!
И почна овој.. раскажува, раскажува.. и само на сред раскажување.. „.. и тоа е всушност фенција, фенција, фенција - фрекфенција!“
:poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos:
А бе битно го кажа се истај.vodkamixx напиша:Катјооо не ги лажи децата.... заради тебе кецови ќе редат :poos:The`bItCh напиша:И почна овој.. раскажува, раскажува.. и само на сред раскажување.. „.. и тоа е всушност фенција, фенција, фенција - фрекфенција!“
Eво едно малечко киксче од мене!Bale82 напиша:Hey може кај мене да биде Bwagojce <--- кирилица !