Ваши гафови и киксови!

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Епа ај да си поприкажеме малце за нашите гафови и киксови што сме ги треснале „некогаш и негде“.

Битола коа бев и седевме со другари на едно стубче и покрај нас поминуваа женски и ај сеа ние ќе им се удвараме и еден другар и вика на една „веруваш ли во љубов на прв поглед или да поминам уште еднаш“ и типкава само го загледа со „бледи“ очи и замина и сеа поминува друга типка и ја и викам онака несвесно „веруваш ли во поглед на прва љубов“ и типкава застана и ме гледа едно 10 секунди (се збунила изглеа, незнае што е финтава) и кидна..... а ја и другариве се скинавме од смеа на мојот кикс :pos: :pos: :pos:

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
Ја ко мал имам кажано еден кикс.........

Оди во шума и загуби се.......

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
ова стенмарк заборавил да го постира :pos: :pos:

кога бевме у охрид летово, додека одевме накај станот на другарот на стенмарк, поминуваме покрај работници што копаат со багер, и стенмарк ги прашува до кога ке нема вода, продужуваме даље по патот, и кога стигнавме кај другарот му кажуваме дека нема да има вода до следниот ден, и овој прашува "а шо прават" и стенмарк му одговара "поправаат нешто цевките" и ја се избацувам "не бе, нешто копаат" :pos: :pos: :pos: и дугар му вика, "дојди ваму да ти удрам ластик" :pos: :pos: :pos:

MSV

Член од
24 март 2005
Мислења
2.423
Поени од реакции
38
Ееее...Киксови.......
Ги запишував едно време во мобилниот(посегнувам по мобилката и пишувам...........)
1. Едно другарче објаснува колку кал имало на некоја локација.......-Идеш идеш и патиките до колена ти се во кал!!! :pos:
2. Пак истото дргарче објаснува некоја смешна ситуација незнаејки дека ке стана уште посмешна......-И чекам јас така со ноѕете во џеб..... :pos:
3. Пак истото другарче објаснува некоја страшна ситуација......-И така бе ти падна у СКЕПТИЧКА јама....... :pos: :pos:
4. Повторно истото другарче објаснува нешто во врска со оружјата.....-Па ладни оружја ти се...Пушки, пиштоли и тн. :pos: ..........

............Имам уште многу али ракава ми протестира........

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
ко бев помала со сестра ми дома во станот игравме нешто со топка, и за малце не погодивме една вазна... и јас целата изненадена викам - ауууу... фантиметар салеше!!! (сантиметар фалеше) 8)

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Епа вака, ова не е гаф или кикс, ама така личи.

Едно другарче ми кажува „еј пеер внуче ми се роди“, и ја му викам „епа пеер ај голем да расти, најголем јебо да стане како вујко му (другарми вујко му паѓа), п-ички да врти низ градов“ и овој се изгази од смеа и ја се чудам што му стана и ми вика „абе пеер женско е“ и мене кога ме фати една смеа и му викам „епа пеер је-бачица да стане“... :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Еднаш во средно на час сакав да ја прашам нешо професоркава и наместо да и речам „професорке“ и викам „процесорке“ и цел клас да се мочаат од смеа и од тогаш така си ги викам професориве... ПРОЦЕСОРИ :pos: :pos:

Член од
9 јуни 2005
Мислења
5.982
Поени од реакции
18
А знае татко ти дека пушиш пред него?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Само кога не му пречи воланот! :pos: :pos: :twisted: :twisted: :pos: :pos: :wink: !

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
gizo i ja napraivme pred kratko kiks..u kombinacija.....ne kazuvam.ama sigurno nekolku go videle topikot........ :wink: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Јас на час по хемија требаше да одговарам, се „скорна“ професоркава, јас станувам и и викам: „ Професорке, ќе одговарам минатиот час!“

Koга прснаа сите да се смеат! :pos: После тоа стана финта, сите така викаа кога требаше да одговараат. :D

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
baby напиша:
Еј па не е фер така,кажи го киксот :?:
kako ne e fer.......a fer e mene da me pravi 19 dena postar znaci sea ke bev vise star a ne mlad kao uste sum sea do....... :? :? ............. :wink: :wink:

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
Nasmesno neso sho go iam cueno od drugarkami beshe letovo.Sedime u ohrid i gleame tv.Imashe nekoja muzicka emisija i ja vodeshe eden tip okolu 20god. i nosese crni naocari.U pozadina se pojavi slika na Ray Charles i ja vikam :ej- Ray Charles.I drugarka mi vika:Da be samo neso mnogu se podmladel-ja znam deka ima negde nakaj 35-40 god.Mene me fati smea i i vikam:dobro ti znaes li koj e Ray Charles-i ona mi vika: znam de- Stevie Wonder -eve go vodi emisija.Slep e taka? :boks: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: Posle toa nemozev pola saat da se sovzemam od smeenje za da i objasnam deka tipot umre na 80 god i deka e sosema drug muzicar :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom