Вашите пијани искуства :)

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
еееееее вака

после 4 пива ми се спиет
после 6 почвит да ми се матит
после 8 ми се мешет нозеве
после 14 не можам да зборвам
после 16 сум тапа
а плус ако се додајт уше некоја вотка... хехе
на пр. лани за нова година ми велее дека сум испил 9 л. вино... можда испив некој 6 максимум ама јбг... 3 дена ме болеше глата и ми се преврштаре стомакот

наравоучение: децаааааа не се пијанете без потреба и не пијанете се од вино(најлошо е)
јас сум да заокружиме на 3 ипол пошо ем локав цела вечер ем се напрајв тенџере (росфратјно) и уште 3 дена :pov:
Видибогати.

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
5 штокчиња и 1 литар вино и сум расположен в крај.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Па мислам дека треба да видеш колкуе стар и се ќе стане јасно :pos2: ..Голема фантазија имаат денешните деца ..

Once upon a time...

си беше еден форумџија од градот под Пелистерските Очи, кој читаше тема на кајганастичниот форум и се присетуваше на младоста... и на вечерите поминати во кафани и во станови, (бар тие што ги запомнил). И така оддеднаш... како гром од ведро небо, низ неговиот памет пројде сликата од ''тајната вечера'' кога тогаш младиот кајганџија слегувајќи по скалите во визбата, се сопна и падна во 120 литарското буре со вино. Завладеа мрак. Тишина.

Неколку саати подоцна тој се разбуди а од виното немаше ниту траг. Иако тогаш со завидно помала килажа од сеа, може да се рече и двојно помалку сепак тој успеа да собере 120 литри од оваа магична супстанција и да преживее. И така сите(бурето, форумџијата и неговиот џигер) си живееа среќно до крајот на животот...

Ете тоа беше, уште една приказна. Се надевам дека завршиме со постирање на такви.
Фала.
:wink:

S

StormRage

Гостин
види ги годините... а инаку пијам МНОГУ можам да издржам не е фантазија... ево прашајте ги овие шо ме знает нека ви потврдет дека пијам пива на екс...

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
види ги годините... а инаку пијам МНОГУ можам да издржам не е фантазија... ево прашајте ги овие шо ме знает нека ви потврдет дека пијам пива на екс...
Абе дете дете ... ова не е натпревар кој повеќе испил, туку да си кажеш твое искуство поврзано со алкохолот. Уште не ди дораснат и леташ по финтине јаооооо колку јас сум фраер и пијам од мал алкохол. И ние тука паѓаме на твојот шарм. И што ако ги прашаме тие што те знаат ... баш ме интересира? И тие ќе речат леле да бе дечково мнооооооогу пие и ние треба нобелова награда да ти дадеме и да те пријавиме на натпревар за пиење и да видиме дали ќе испиеш 3 или 9 литра зашо уште не се знае тоа.
И знај никој нема да се гордее со тебе ако знае дека пиеш многу и не забегувај во тој филм.

TheBestTipster

Избраниот
Член од
8 март 2008
Мислења
2.387
Поени од реакции
97
9 литра чисто вино , знаеш што прави ?

Janev

2.856
Поени од реакции
58
незнае уште...шо го прави тој 4 незнае шо прави не па 9ного е тава

S

StormRage

Гостин
абе луѓе вие не разбирате... мене ми КАЖАЕ дека сум испил толку... од кај да знам колку испив кога бев дамлосан... само знам дека беше многу

S

StormRage

Гостин
и не сакам да сум фраер... пијам зашо ми се пиет и ко ќе ми се пиет

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
абе луѓе вие не разбирате... мене ми КАЖАЕ дека сум испил толку... од кај да знам колку испив кога бев дамлосан... само знам дека беше многу
а до колку литри паметиш ти дека си испил.

S

StormRage

Гостин
па некој еден литар го измешав со кокта и памтам уште некој 10тина пластични чаши чисто

Kajgana Shop

На врв Bottom