Вашите пијани искуства :)

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
па некој еден литар го измешав со кокта и памтам уште некој 10тина пластични чаши чисто
убаво си реков заокрузи максимум на 2 литри од кои пола било бамбус. Да седнеме пола женски од форум со тебе лом во пиење ќе те направиме фраеру :vozbud:

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
јас дечки србија отидов и незнам кога се вратив :)
па види скопско пиевме али со србиве ај едно ај две ај три до шест повеќе неброев се откажав од броење после појма немам што сум правел се сеќава дека влегов во едно wc и затекнав едни двајца кај што се онадат:pos2: и почнав да се смеам и му викам ова во македонија неможиш да го видиш,продолжете.од таму откако излегов уште музичарите ги видов и толку се освестив во автобус утрото...
не пијајте ако не крепите:smir:

Член од
17 март 2008
Мислења
157
Поени од реакции
2
jas znam deka koga sum pijan sum mn vesel ama i mn zborlest...sve ima da ti iznakazam:pos2:

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
jas sega sum pijan i toa drop edvaj pisam

S

StormRage

Гостин
убаво си реков заокрузи максимум на 2 литри од кои пола било бамбус. Да седнеме пола женски од форум со тебе лом во пиење ќе те направиме фраеру :vozbud:
немат проблем... донесете ми само гајба пиво...

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
не сум многу по пијанчењето и сум немала многубројни искуства али еве еднаш така кога малку поише се поднапив поише се развеселив почнав да ги пеам оние шабанариите и да играм ко ненормална :pos: а да и бев многу дружељубива со сите праев муабет а дали ги знаев тоа е друго веќе :pos:

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.920
Поени од реакции
11.296
Eden od podobrite postovi poslednive dena :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Btw, dobro e od 9 stigna do 3 litri detevo, kaj i da e ke go doterame do 3 cashi :wink:

Член од
19 април 2007
Мислења
629
Поени од реакции
37
Еднаш само се имам начукано..ама здраво...знам сум истурил едно цело вино на некои непознати, да не ме тргнале ке ме истепале.. сум зјапал некој билдер 10 мин, ко да сум сакал да го тепам..и, сума сумарум, коа се вратив дома, да се облечам..место пижама, сум облекол шорц на глава...
:)

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Прво и засега последно пијанство:

Дуле и Коки свират некои срцекршачки песни

Ми доаѓа бившиот(што тогаш уште го сакав) пијан

Ми викат да се напиеме нешто заедно

Пијам 8 дупли вотки во пок од 30 мин

Се смирувам со бившиот

Шетам низ сите кафичи со бившиот за рака

Одам со такси дома(неможев да ги избројам парите и сум му дала на таксистот 400 ден :ija:
Паднав по скали (среќа не бев повредена)
Се тупнав в кревет (се ми се вртеше)
Станав да одам до WC се спружив во ходникот и се пресеков на нога(малку,ама уште имам лузна)
Во 8 сабајлето ми звони мобилниот,друштвото(вечерта сите бевме пијани) ме чека пред куќа за да одиме на излет во село
Не пиевме до 10 часот ама потоа наваливме... хухуху
Во 8 и пол си бев дома
Се тупнав в кревет
Спиев до 11
Излегов во 11 и пол
Му се скарав на бившиот
Се прибрав дома

Тоа беше моето 24 часовно пијано искуство...
Не сум горда на оваа вечер.ама убаво си поминав...

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
Прво и засега последно пијанство:

Дуле и Коки свират некои срцекршачки песни

Ми доаѓа бившиот(што тогаш уште го сакав) пијан

Ми викат да се напиеме нешто заедно

Пијам 8 дупли вотки во пок од 30 мин

Се смирувам со бившиот

Шетам низ сите кафичи со бившиот за рака

Одам со такси дома(неможев да ги избројам парите и сум му дала на таксистот 400 ден :ija:
Паднав по скали (среќа не бев повредена)
Се тупнав в кревет (се ми се вртеше)
Станав да одам до WC се спружив во ходникот и се пресеков на нога(малку,ама уште имам лузна)
Во 8 сабајлето ми звони мобилниот,друштвото(вечерта сите бевме пијани) ме чека пред куќа за да одиме на излет во село
Не пиевме до 10 часот ама потоа наваливме... хухуху
Во 8 и пол си бев дома
Се тупнав в кревет
Спиев до 11
Излегов во 11 и пол
Му се скарав на бившиот
Се прибрав дома

Тоа беше моето 24 часовно пијано искуство...
Не сум горда на оваа вечер.ама убаво си поминав...
Дааааааааааааааааааааааааа.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
луѓе ќе ве молам искрени да бидете, немојте да лажете колку сте испиле дека тоа ве прави тешки пијаници и не е во ред, немора да се докажувате, приметив баш во неколку случаеви дека границата е ептен помината али јбг...
еве јас сум си искрен пиво треба да се напијам асално многу околу 3 литри(за мене е многу), ама затоа вино се правам ќуп со литро и пол, ај да не зборам за жестокиве дека и мноооогу ретко пијам:brrrrm:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Да не мислела 8 сечени у 30 мин :)

Kajgana Shop

На врв Bottom