Вашите пијани искуства :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.725
Поени од реакции
11.565
Кога сум пијан се смеам, цело време зборувам дека не сум пијан и главата ми е клапната надоле и само ја маам!

Filip89

Македоникус
Член од
1 март 2007
Мислења
528
Поени од реакции
4
Во последно време ретко се опијанувам. Што ти значи пракса... Сум се тестирал себеси и резултатите се: Од 14 чаши коњак 0.25 л не ми беше ништо. 15 л пиво не ми беше ништо. Вино 4 литри, не ми беше ништо. Прошлово лето секој ден пиевме пиевме пиевме, секоја вечер се правевме „сателити„ и сега ми требаат 1000 ден за да се опијаним. (=
Абе Shorty ти брат темепрература да не имаш. Каде бе 15л пиво бе ејјјјјј. Па вино 4л, не зезај бе брат.

Иначе пијано искуство како пијано, свириш цела вечер со чашките, после лупаш по дирките и после креираш една убава мелодија како звукот кога повракаш, и блуеш како луд. И после гадно епа гадно кога ке се начукаш како коњ после цацко ти е крив.

Сум за да бидеш онака tipsy, ама и камен да бидеш па не иде.
Peace

Член од
5 јануари 2008
Мислења
91
Поени од реакции
3
Одбегнувам да се опивам поради тоа што сум многу опуштена и често знам да направам работи кои дефинитивно не се карактеристични за мене. :tapp: Тоа што премногу зборувам резултира со несакани последици наредната ден.:nesum:

Z

ZeroStyle

Гостин
У последно време,не. Ама порано коа ќе фатев да пијам цел булевар мене ми свири док да поминам улица:pos:
Се ми се истура од раце,кога чекорам мавам по земјата бидејќи немам осет за ништо само се смеам и најпрепознатливо:
Дај ми го пивото/виното ма!

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Ја многу добро пијанстви имам, си пеам (рапувам) играм и сите се собираат околу мене кога сум пијан, ама не оти сум многу интересен туку оти знаат дека сите ги частам кога сум пијан и обавезно ги трошам сите пари шо ги имам у мене не можам да се контролирам.
Само еднаш се имам начукано до бесвест од литро ипол водка ама тогаш немав толку тренинг сеа сум поискусен.
П.С. Ако сака некој у Кавадарци да виде шо е пиење бујрум секој викенд сте добродојдени, ракија и вино анлимитед едишн. :party2:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Во последно време ретко се опијанувам. Што ти значи пракса... Сум се тестирал себеси и резултатите се: Од 14 чаши коњак 0.25 л не ми беше ништо. 15 л пиво не ми беше ништо. Вино 4 литри, не ми беше ништо. Прошлово лето секој ден пиевме пиевме пиевме, секоја вечер се правевме „сателити„ и сега ми требаат 1000 ден за да се опијаним. (=
Шорти,ова го пиеш за 5 саати,со паузи за мочање у меѓувреме?

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Ретко сум пијан затоа што знам што е доста.. али кога ке се напијам... кажам чао одам у ве-це, почнувам да зборувам глупости и у кревет....

TheBestTipster

Избраниот
Член од
8 март 2008
Мислења
2.387
Поени од реакции
97
Па еданш си ја заглавив главата во скалите додека повраќав ...

Ах , денови , денови ...

E_L_E_N_A

Битола,мој роден крај
Член од
27 декември 2007
Мислења
479
Поени од реакции
16
Аууу...колку сум лоша на пијанство...катастрофа...башка,нема полошо од пијано женско...зато гледам да не пијам.:):):)

*MC*

Печурче
Член од
26 февруари 2008
Мислења
344
Поени од реакции
0
Последното јако пијанство донесе убај последици :) ама обично ко ке се пијанам, после многу пејам (со мојот "милозвучен глас") :music4: а порано и плачев-нешо без врска ке ми текнит и ќе се умрам од плачење а не знам зошто. Ама шуќур сеа само се смеам ми помина навиката за плачење хаха. Ама во последно се немам она екстра опијанато. :pijan:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Шорти,ова го пиеш за 5 саати,со паузи за мочање у меѓувреме?
Нормално. Излагаме во 8 и се враќаме во 2 до 3 саат навечер.

Инаку тренираме со еден мој другар за да им скршиме рекорд на едни рокери кои испија 50 л бело вино и ништо не им стана

Janev

2.856
Поени од реакции
58
Нормално. Излагаме во 8 и се враќаме во 2 до 3 саат навечер.

Инаку тренираме со еден мој другар за да им скршиме рекорд на едни рокери кои испија 50 л бело вино и ништо не им стана
колку души беа 20??

С

Сатори

Гостин
~*~

Јаооо ... многу пијам во последно време.Црно вино претежно.

После 2 чаша, ајмо све је розево.
После 4 чаша, Викииии го сакам, сите ве сакам.
После 6 чаша, никој не го сакам.

После повраќам.

Kajgana Shop

На врв Bottom