Абе Shorty ти брат темепрература да не имаш. Каде бе 15л пиво бе ејјјјјј. Па вино 4л, не зезај бе брат.Во последно време ретко се опијанувам. Што ти значи пракса... Сум се тестирал себеси и резултатите се: Од 14 чаши коњак 0.25 л не ми беше ништо. 15 л пиво не ми беше ништо. Вино 4 литри, не ми беше ништо. Прошлово лето секој ден пиевме пиевме пиевме, секоја вечер се правевме „сателити„ и сега ми требаат 1000 ден за да се опијаним. (=
Шорти,ова го пиеш за 5 саати,со паузи за мочање у меѓувреме?Во последно време ретко се опијанувам. Што ти значи пракса... Сум се тестирал себеси и резултатите се: Од 14 чаши коњак 0.25 л не ми беше ништо. 15 л пиво не ми беше ништо. Вино 4 литри, не ми беше ништо. Прошлово лето секој ден пиевме пиевме пиевме, секоја вечер се правевме „сателити„ и сега ми требаат 1000 ден за да се опијаним. (=
Нормално. Излагаме во 8 и се враќаме во 2 до 3 саат навечер.Шорти,ова го пиеш за 5 саати,со паузи за мочање у меѓувреме?
колку души беа 20??Нормално. Излагаме во 8 и се враќаме во 2 до 3 саат навечер.
Инаку тренираме со еден мој другар за да им скршиме рекорд на едни рокери кои испија 50 л бело вино и ништо не им стана
Море што ти е тебе 15 литра пиво да испиеш ти ќе си дрвоЖими се. Дојди во Тетово. купи ми пиво. Горско иначе