А ја пошто Desire ми е другарка и јас сум исто така од тоа друштво абе кој ќе дојдем у третава фаза немате поим шо праем.Зависи како сум расположена.Ако сум љута или нервозна гаѓам со стаклени шишиња по људи (леле будала знам) или идем по пут и на сите шо ме нервираат им кажувам и се карам со нив.Ама по најново сега ми е во мода штом ќе видам некој мобилен да го земам, не е битно чив е, и да праќам пораки на една личност на која не треба да праќам, абе свашта.Ние во друштвово што сме имаме фази на пијанство:
прво се газиме од смеење и збориме најгласно што може,да не чуе светот.После тоа следи период на депресија,сите ќутат и се чудат или се ѕверат на сите страни,и на крај,сите одеднаш стануваме и идеме негде кај што има луѓе(а обавезно пред да се опијаниме викаме не идеме кај што има луѓе,срамота)и правиме глупости,кој се ваља на земја,кој се дере,кој пее кој спие,ужас:kesa:
Јас најчесто у третава фаза препознавам луѓе,им ги мешам имињата или шетам сама ко улава :lud: .И обавезно повраќам,најчесто пред мнооогу луѓе,кој баксуз се тогаш се погаѓаат.
Хахахаа леле даааа.А ја пошто Desire ми е другарка и јас сум исто така од тоа друштво абе кој ќе дојдем у третава фаза немате поим шо праем.Зависи како сум расположена.Ако сум љута или нервозна гаѓам со стаклени шишиња по људи (леле будала знам) или идем по пут и на сите шо ме нервираат им кажувам и се карам со нив.Ама по најново сега ми е во мода штом ќе видам некој мобилен да го земам, не е битно чив е, и да праќам пораки на една личност на која не треба да праќам, абе свашта.
:pos2: А еднаш да ви кажам па кој се опијанив ја молев другарка ми да ме фрли во контејнер затоа што еден дечко демек не ме сакал :pos2:.
Сакаш да кажеш демек од 15 л пиво не ти е ништо!?Ма дај тоа е смешно..Во последно време ретко се опијанувам. Што ти значи пракса... Сум се тестирал себеси и резултатите се: Од 14 чаши коњак 0.25 л не ми беше ништо. 15 л пиво не ми беше ништо. Вино 4 литри, не ми беше ништо. Прошлово лето секој ден пиевме пиевме пиевме, секоја вечер се правевме „сателити„ и сега ми требаат 1000 ден за да се опијаним. (=
Жими се. Дојди во Тетово. купи ми пиво. Горско иначеСакаш да кажеш демек од 15 л пиво не ти е ништо!?Ма дај тоа е смешно..
А ја пошто Desire ми е другарка и јас сум исто така од тоа друштво абе кој ќе дојдем у третава фаза немате поим шо праем.Зависи како сум расположена.Ако сум љута или нервозна гаѓам со стаклени шишиња по људи (леле будала знам) или идем по пут и на сите шо ме нервираат им кажувам и се карам со нив.Ама по најново сега ми е во мода штом ќе видам некој мобилен да го земам, не е битно чив е, и да праќам пораки на една личност на која не треба да праќам, абе свашта.
:pos2: А еднаш да ви кажам па кој се опијанив ја молев другарка ми да ме фрли во контејнер затоа што еден дечко демек не ме сакал :pos2:.
Хахахаа леле даааа.
А инаку за мобилниот,кој ќе те видиме тебе и ние другиве добиваме инспирација и масовно се врти по телефони љољ
Едит:Инаку заборави да спомнеш дека еднаш на глава ми седна,како не ти е срам хахахаха
Едит2:забраев да кажам и дека еднаш игравме брканица во кафиќ ама јас не се сеќавам,ни кажаа утредента
да за телефонот и јас се фаќам одма кој ќе ја видам The Goddess а тоа за во кафиќот никогаш нема да го забраем а инаку јас сум мирна кој сум пијана а да ќе забраев и многу се смеамХахахаа леле даааа.
А инаку за мобилниот,кој ќе те видиме тебе и ние другиве добиваме инспирација и масовно се врти по телефони љољ
Едит:Инаку заборави да спомнеш дека еднаш на глава ми седна,како не ти е срам хахахаха
Едит2:забраев да кажам и дека еднаш игравме брканица во кафиќ ама јас не се сеќавам,ни кажаа утредента