Вашите пијани искуства :)

Член од
19 септември 2007
Мислења
116
Поени од реакции
1
Miote pijani iskustva bile ovakvi :
- Bljaak, aaargh, ooooh...gotov sum...bljuuuuv...

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.900
Поени од реакции
11.233
Hmm gi imalo premnogu teshki pijanstva od onie najteshkite :) A imalo i light normalno. Negoo koga sum pijan celo vreme sum raspolozen i pozitiven maksimalno osven nekoj ako ne se iskurchi epten togahs polesno izbuvnuvam od kolku trezen koga sum. E sega za nekoe iskustvo alkoholno ke vi kazam 3 sto mi bile najteshki a gi imalo dosta :)
Edno iskustvo koga bev 3ta sredno mislam, so eden drugar ispivme 1 litro rakija a ja nemav bash iskustvo mn od pienje rakija. I tuka povrakanje plaknenje so voda i slicni sranja, mislev ke riknam dobro e sto ne zavrshiv vo toksikologija.
Dr. teshko pijanstvo beshe od cista glupost isto mislam deka beshe 3ta sredno. Glupost zasto dobro znaeme sto se deshava koga se meshaat rakija i vino. Stegavme rakija i se gasnevme so shpricer i posledicite se poznati sleduvashe povrakanje i treznenje.
Treto sto mi teknuva dosta teshko pijanstvo kaj eden drugar na rodenden 4ta mislam deka bev. Ispivme ogromna kolicina pivo pa nemashe veke pivo i prodolzivme so uzo. Sledeshe treznenje.
A zaboraviv i na prvoto teshko pijanstvo. Toa se desi 10 juni (pominav bez da me ostavat na polaganje :) 1va sredno bev. Vino mislam deka se pieshe dosta a najsmeshno mi e i den denes toa sto povrativ vo lift za nakaj doma:) Lelee aj preterav vi zdosadiv dosta beshe. Ima uste da se pishuva ali ovie vleguvaat vo top 5:)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Во последно време ретко се опијанувам. Што ти значи пракса... Сум се тестирал себеси и резултатите се: Од 14 чаши коњак 0.25 л не ми беше ништо. 15 л пиво не ми беше ништо. Вино 4 литри, не ми беше ништо. Прошлово лето секој ден пиевме пиевме пиевме, секоја вечер се правевме „сателити„ и сега ми требаат 1000 ден за да се опијаним. (=

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Ние во друштвово што сме имаме фази на пијанство:
прво се газиме од смеење и збориме најгласно што може,да не чуе светот:pos:.После тоа следи период на депресија,сите ќутат и се чудат или се ѕверат на сите страни,и на крај,сите одеднаш стануваме и идеме негде кај што има луѓе(а обавезно пред да се опијаниме викаме не идеме кај што има луѓе,срамота)и правиме глупости,кој се ваља на земја,кој се дере,кој пее кој спие,ужас:kesa:

Јас најчесто у третава фаза препознавам луѓе,им ги мешам имињата или шетам сама ко улава :lud: .И обавезно повраќам,најчесто пред мнооогу луѓе,кој баксуз се тогаш се погаѓаат.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Ние во друштвово што сме имаме фази на пијанство:
прво се газиме од смеење и збориме најгласно што може,да не чуе светот:pos:.После тоа следи период на депресија,сите ќутат и се чудат или се ѕверат на сите страни,и на крај,сите одеднаш стануваме и идеме негде кај што има луѓе(а обавезно пред да се опијаниме викаме не идеме кај што има луѓе,срамота)и правиме глупости,кој се ваља на земја,кој се дере,кој пее кој спие,ужас:kesa:

Јас најчесто у третава фаза препознавам луѓе,им ги мешам имињата или шетам сама ко улава :lud: .И обавезно повраќам,најчесто пред мнооогу луѓе,кој баксуз се тогаш се погаѓаат.
А ја пошто Desire ми е другарка и јас сум исто така од тоа друштво абе кој ќе дојдем у третава фаза немате поим шо праем.Зависи како сум расположена.Ако сум љута или нервозна гаѓам со стаклени шишиња по људи (леле будала знам) или идем по пут и на сите шо ме нервираат им кажувам и се карам со нив.Ама по најново сега ми е во мода штом ќе видам некој мобилен да го земам, не е битно чив е, и да праќам пораки на една личност на која не треба да праќам, абе свашта.
:pos2: А еднаш да ви кажам па кој се опијанив ја молев другарка ми да ме фрли во контејнер затоа што еден дечко демек не ме сакал :pos2:.

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
А ја пошто Desire ми е другарка и јас сум исто така од тоа друштво абе кој ќе дојдем у третава фаза немате поим шо праем.Зависи како сум расположена.Ако сум љута или нервозна гаѓам со стаклени шишиња по људи (леле будала знам) или идем по пут и на сите шо ме нервираат им кажувам и се карам со нив.Ама по најново сега ми е во мода штом ќе видам некој мобилен да го земам, не е битно чив е, и да праќам пораки на една личност на која не треба да праќам, абе свашта.
:pos2: А еднаш да ви кажам па кој се опијанив ја молев другарка ми да ме фрли во контејнер затоа што еден дечко демек не ме сакал :pos2:.
Хахахаа леле даааа.

А инаку за мобилниот,кој ќе те видиме тебе и ние другиве добиваме инспирација и масовно се врти по телефони љољ

Едит:Инаку заборави да спомнеш дека еднаш на глава ми седна,како не ти е срам хахахаха

Едит2:забраев да кажам и дека еднаш игравме брканица во кафиќ ама јас не се сеќавам,ни кажаа утредента

BlaCk FiRe

`Going NoWhere`
Член од
21 март 2008
Мислења
637
Поени од реакции
18
Јас кога сум пиан ... сум најмирното дете у светов ... !! :D :D

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Во последно време ретко се опијанувам. Што ти значи пракса... Сум се тестирал себеси и резултатите се: Од 14 чаши коњак 0.25 л не ми беше ништо. 15 л пиво не ми беше ништо. Вино 4 литри, не ми беше ништо. Прошлово лето секој ден пиевме пиевме пиевме, секоја вечер се правевме „сателити„ и сега ми требаат 1000 ден за да се опијаним. (=
Сакаш да кажеш демек од 15 л пиво не ти е ништо!?Ма дај тоа е смешно..

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Еднаш по МСН прашав дали Љубов се пишува Љубов.:pos::pos::pos:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
марче краде вино од дома-хепи сум:je:
марче иде со другарчињата и го споделува виното-хепи сум
марче продолжува да пие вино-уште хепи:pijan:
марче веќе го фаќа виното-still happy but laughing like a madman
марче претерува пиењето и збори глуп0сти:cug:
марче отпосле почнува да го фаќа пиењето и е како неподвижен стап
марче :pov:
марче спие

A

Anck-Su-Namun

Гостин
Хахахаа леле даааа.

А инаку за мобилниот,кој ќе те видиме тебе и ние другиве добиваме инспирација и масовно се врти по телефони љољ

Едит:Инаку заборави да спомнеш дека еднаш на глава ми седна,како не ти е срам хахахаха

Едит2:забраев да кажам и дека еднаш игравме брканица во кафиќ ама јас не се сеќавам,ни кажаа утредента

лооол да ми текнува на вечерта кој сте трчале низ кафиќ! :) ми кажаја други дека сте трчале и јас кој ве прашав вие ми рековте не :23: хаха!
И после тоа кој требаше да одиме накај дома ви реков ајде идеме дома и The Goddess рече не мене тој и тој не ме сака и јас сакам да идем у контињер! лоооол :pos:

Инаку јас не правам многу глупости, само се смејам многу за нешто безвезе или ако се смее некој друг обавезно се смеам и јас:23: и тоа цела вечер
А да обавезно ми се врзува јазикот и не можам да изговорам некои зборови убаво.

Член од
12 февруари 2008
Мислења
338
Поени од реакции
16
Хахахаа леле даааа.

:pos: :pos: :pos: да за телефонот и јас се фаќам одма кој ќе ја видам The Goddess а тоа за во кафиќот никогаш нема да го забраем :pos: :pos: :pos: а инаку јас сум мирна кој сум пијана а да ќе забраев и многу се смеам

E

`EsCaPe`

Гостин
Ахх пијани искуства...

Кога сум пијана прво се смеам , па плачам ( ова обавезно ) и почнувам да зборам многу гласно и кога некој ми прави моабет му се доближувам во фаца скроз за да го слушнам подобро ..:pos:

И чудна работа кога сум пијана , при зборување ги мешам буквите Р и Л ..:)

Kajgana Shop

На врв Bottom