Вашиот хит на денот

Статус
Затворена за нови мислења.

demmian

Попиванов
Член од
9 јули 2008
Мислења
1.613
Поени од реакции
53
Случајно налетав на песнава денеска,па таа ми стана хит на денот,иако е ,,антика,,:)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.565
Поени од реакции
5.561

Можеби и подобро е да заборавиме на се a зоштo сe мe бoли кога ќe сe сeтaм како е (нo како e) не не можам да мислам тагувам ништо не се менува на крајот сам останувам x2

Види како сум еве пораснав сеуште сум тука брате јас за тебе останав и ќе останам се дур ова мое срце чука свакам тешко е во животот и за тоа јас сум тука
сети се како порано си игравме бевме 24/7 заедно се дружевме раце пружавме на добро лошо и на праведно ти текнува и ова срање гo почнавме заедно правевме битови некои срања глупи семплови ехеее тоа беа брате добри денови па после срање почна и изгуби дел од себе изгуби човек што го сакаш уште како мало дете ама тоа е тоа животот не е идила но те знаев многу добро знаев дека има сила знаев дека имаш срце дека имаш душа и ако нешто ти треба мојата куќа е твоја куќа

Можеби и подобро е да заборавиме на се a зоштo сe мe бoли кога ќe сe сeтaм како е (нo како e) не не можам да мислам тагувам ништо не се менува на крајот сам останувам x2

Двајцата ко клинци исто растевме сродни души исти планови се исто правевме па се секавам кога и ова срање го почнавме а зошто и не брате заедно да го довршиме се секаваш ли брате на старите спомени премногу се болни сакам се да се промени да бидеме старите оние низ се што минавме да бидеме повторно заедно сите бариери да ги скокнеме во добро и лошо двајцата се држевме животот поминува ние дали застануваме па фураме по патот кој бог ни го одбрал ќе останам ли запомнет со тоа што сум создал премногу е болно кога се губат личности останав без татко на моите 13 години на моето лице солза премногу гори се чуствував ко бледа сенка која во место стои животот е суров но мора да се фура не очекувам брате некој нонстоп да ме гура па ги кријам чуствата од самиот себе премногу се болни нула кој ги ебе си го терам своето и останувам до крај на подобро се надевам со тебе сум знај во меморијава моја ти си врежана бемка знај во твојот живот брате јас сум твоја сенка

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom