ehhhh toa bea vreminja
uf da se setam... Odamna bese - nekade 01.1997 zapocnav so mobiljki i svativ deka mobiljka menja stil zivotaaa..
Ahaaaaaa Siemens S4, VAKOV
(go imav 4 meseca 1996)
posle kupiv vakov (Ericsson GH388)
pa posle kratko vreme (me zezase baterijata - drzese 1 den
(a nov go kupiv) so doplata zemav vakov (Ericsson GH688):
Pa imav Motorola D460 (go pokloniv na eden poznat zasto bese GOOOOLEM ama drzese mreza sekade!):
Pa go dadov lepotanot (Ericsson GH688) so doplata od 500DM !! (ha ha ha ha cigla u denesno vreme za vakov) ... Motorola StarTac130 ! Najdobar mobilen telefon sto sum go imal dosega nemam zborovi. Ke go koristev do denes ama edna budala go zalepi za magneten drzac i mi rikna zvucniceto za dzvonenje i ne dzvonese jako a jas sum gluv na edno uvo, korav na edno oko i iam drvena noga taka da......Aj videte go kolku e ubav:
Pa go trampav za nov vakov (Alcatel One touch Easy):
Pa go prodadov na edna drugarka i si kupiv eden
Ericsson A1018s koj potoa go izbanjav
:
Pa posle ovoj kupiv Ericsson T28 World - Pamtam od Nikofon bese.....ubav telefon i ubavo lezese u dzebce
Vakov:
E pa go sitnav i toj i posle kupiv drug poubav i go cuvam i koristam do den denes (Ericsson T39m) mnogu e cool ima i bluetooth duri:
Pa u megjuvreme kupiv Alcatel 501 (go imam uste i raboti i u kola imam full kit za nego...poklon od Mobimak xa xa xa)
Pa posle ovoj kupiv i eden Sony Ericsson T290i..Nov od Cosmofon ama gubese mreza kako lud....i go trampav 2005 za digitalna kamera Samsung ...
Vakov:
Kupiv eden Siemens M55 .. Odlicen telefon dodeka ne go zakluciv po greska i posle sve se zeznuvase ......... i go trampav za Motorola V600i i mu kupiv i kamerce so prav blic ! i uste go iam kamerceto HA HA HA da si se slikam
Vakov siemens:
A go trampav za vakva Motorola koja ja skrsiv i ne mozam da najdam maska za nea ama raboti sve i ja cuvam negde...
Vakva:
Posle zemav eden telefon so GPS ured - Benefon ESC!
(od T-mobile) i tie mi go zeznaa u servis i den denes ne mi e podignat - Gadovi kako ne im e sram a tolku mi vrsese rabota koga idev na pat .. Imav i mapi na Makedonija i sve.. ) 2005 bese toa ehhhhhh
Pa zemav eden Siemens AX72 i uste go koristam i nego !!
Vakov:
Pa posle kupiv edna Nokia 6650 (od T-mobile) prv mobilen so kamera, video, bluetooth i GPRS i 3G !
i uste go imam raboti perfektno !!!! top e... Mi davaat 50EUR za nea ama ne ja davam ni za 100 !! Neka sedi u rezerva XA XA XA
Pa posle toa se mislev dali N95 8GB ili N82 i si kupiv N82 (najtop telefon sto sum go imal dosea...) super e..
E taka vi velam.....
Sea gi imam
Philips Genie (od sestra mi) so skrsena antena.. del od maskata ama raboti uste i baterijata e 1 den
bas vakov !
Motorola V600, so skrsen goren del ama citavi displei samo plastikata od gore fali.....
Alcatel One touch 501 (ispraven so nova baterija)
Ericsson T39m - ispraven so nova dupla baterija i drzi 9 dena !!! i nikad ne e servisiran
Nokia 6650 - kako ladno oruzje ama raboti super i tooooo....
N82 ...