Вашата коса...

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.617
Поени од реакции
6.418
абе имам кадрава коса и на одредена големина почнува да се витка и не можам да си правам фризури.има некој лек? :S

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Еее овој ден си ја изнафалив косата ......али ај :pos2:.Косата ми е ептен долга скоро до половина, црна и ептен права.не употребувам ниту фен, ни фигаро за да ја виткам ниту пегла.Се што ставам на косата е на природна база.Не ставам триста дваесет глупости на нејзе туку само шампон Нивеа а по миењето понекогаш едни капки.Косата ми е ептен мека и уште еднаш ке кажам ја обожавам и не ми преставува тешкотии да ја одржувам.

serious

If you need me, whistle
Член од
6 февруари 2009
Мислења
147
Поени од реакции
10
Едно време ја пуштав долга косата сега ми е кратка, ама ретка:kesa: (не сум оќелавел не се плашите:pipi:)

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
25cm ми е одприлика... горе права долу локни xD

рок-кејт

незгодна ко кратко ќебе!
Член од
22 мај 2007
Мислења
1.024
Поени од реакции
70
мојата коса... па, смеѓа е и сеуште ја нема посакуваната должина.. но, ќе ја чувам до полуматура онака сакам да ми е долга и потоа обавезно се шишам кратко... иначе сите фризери ми кажуваат дека бола многу цврста и квалитетна и не сакаат да ме шишаат коа ќе одам.. мислам драстично шишање.. од долга коса, на сосема кратка.. :smir:
отидов на фризер, и он дебилот пак нејќе да ме шиша кратко! Утре закажав кај друга фризерка, од поверење шо ми е , се надевам дека ќе си се свиѓам, пошо сепак, драстична промена праам.. од долга на скроз кратка.. Ако се свиѓам , ќе турам слика на профил, ако не, тап капчето цело лето.. сепак мрразам монотонија, морам да сменам нешто во врска со мене. Ова ќе биде третото долго репче со коса што ќе го чувам..:pipi:

SiSSi_

Princess.
Член од
17 март 2009
Мислења
69
Поени од реакции
10
Еве ја мојата коса.

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
отидов на фризер, и он дебилот пак нејќе да ме шиша кратко! Утре закажав кај друга фризерка, од поверење шо ми е , се надевам дека ќе си се свиѓам, пошо сепак, драстична промена праам.. од долга на скроз кратка.. Ако се свиѓам , ќе турам слика на профил, ако не, тап капчето цело лето.. сепак мрразам монотонија, морам да сменам нешто во врска со мене. Ова ќе биде третото долго репче со коса што ќе го чувам..:pipi:
Немој бе не шишај златна коса :( Шо ке ти е кратка...Ишишај некој 10 цм немој цела...Или веќе каснам?:nesum:

рок-кејт

незгодна ко кратко ќебе!
Член од
22 мај 2007
Мислења
1.024
Поени од реакции
70
Немој бе не шишај златна коса :( Шо ке ти е кратка...Ишишај некој 10 цм немој цела...Или веќе каснам?:nesum:
too late... се ишишав скрУз кратко, си се свиѓам, хепи сум , јејј:pipi:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Златна коса иам јас. Уствари смеѓа е, ама да се пофаљам демек.

Првата долга шо ја имав ја шишав и си го чувам репот, а кај и да е и вторава долга ќе ја шишам, ем притисок ми вршет, ем сафра ме фаќат. :(

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Па имам плава, сега ми потемнува, т.е. оди на кај смеѓа и е многу густа, вода едвај влева :vozbud:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Ко копиљче бев мало плаво дете. Негде 6-7 година имав црвеникава боја на коса. За денес да имам природна смеѓа коса. Секој ден ја мијам со Ваш енд Гоуу! Тоа е најдобар шампон. Барем така вели Хајди Клум. И ја мијам секој ден бидејки секој ден по 5 шмекерици ја допираат мојата коса и на крај на вечерта таа е мрсна. А секогаш им викам на шмекериците да не ми ја допираат косата мрзам тоа...али ај...жени у страст не можеш да им докажеш!

Kajgana Shop

На врв Bottom