- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.617
- Поени од реакции
- 6.418
абе имам кадрава коса и на одредена големина почнува да се витка и не можам да си правам фризури.има некој лек? :S
хелп :nesum:абе имам кадрава коса и на одредена големина почнува да се витка и не можам да си правам фризури.има некој лек? :S
отидов на фризер, и он дебилот пак нејќе да ме шиша кратко! Утре закажав кај друга фризерка, од поверење шо ми е , се надевам дека ќе си се свиѓам, пошо сепак, драстична промена праам.. од долга на скроз кратка.. Ако се свиѓам , ќе турам слика на профил, ако не, тап капчето цело лето.. сепак мрразам монотонија, морам да сменам нешто во врска со мене. Ова ќе биде третото долго репче со коса што ќе го чувам..мојата коса... па, смеѓа е и сеуште ја нема посакуваната должина.. но, ќе ја чувам до полуматура онака сакам да ми е долга и потоа обавезно се шишам кратко... иначе сите фризери ми кажуваат дека бола многу цврста и квалитетна и не сакаат да ме шишаат коа ќе одам.. мислам драстично шишање.. од долга коса, на сосема кратка.. :smir:
Пеглај ја. Користи антифриз маска за исправување. Фенирај ја. Enough?хелп :nesum:
Немој бе не шишај златна косаотидов на фризер, и он дебилот пак нејќе да ме шиша кратко! Утре закажав кај друга фризерка, од поверење шо ми е , се надевам дека ќе си се свиѓам, пошо сепак, драстична промена праам.. од долга на скроз кратка.. Ако се свиѓам , ќе турам слика на профил, ако не, тап капчето цело лето.. сепак мрразам монотонија, морам да сменам нешто во врска со мене. Ова ќе биде третото долго репче со коса што ќе го чувам..![]()
too late... се ишишав скрУз кратко, си се свиѓам, хепи сум , јејјНемој бе не шишај златна косаШо ке ти е кратка...Ишишај некој 10 цм немој цела...Или веќе каснам?:nesum: