Вашата коса...

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Ко копиљче бев мало плаво дете. Негде 6-7 година имав црвеникава боја на коса. За денес да имам природна смеѓа коса. Секој ден ја мијам со Ваш енд Гоуу! Тоа е најдобар шампон. Барем така вели Хајди Клум. И ја мијам секој ден бидејки секој ден по 5 шмекерици ја допираат мојата коса и на крај на вечерта таа е мрсна. А секогаш им викам на шмекериците да не ми ја допираат косата мрзам тоа...али ај...жени у страст не можеш да им докажеш!
И јас ко мал бев плав, без redhair сегментот. После од 12-14 години ми се извитка, за сега да ми е смеѓа, права и кратка. А да и јас ја мијам со Wash&Go. Шмекерски шампон индид.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.353
Поени од реакции
2.248
Имам едно прашање.
Со што е подобро за миење на една коса, со шапон или сапун?
Кажете баш ме интересире, со што и како се миете.

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
Имам едно прашање.
Со што е подобро за миење на една коса, со шапон или сапун?
Кажете баш ме интересире, со што и како се миете.
па нормално шампон ако мислиш на обичен сапун, а ако мислиш на сапуните што се од lash за миење коса тоа е веќе друго, ама мислам дека имаат иста функција само што се во форма на сапун

M

Mario Gómez

Гостин
Хммм мојата коса, ја менува бојата низ годишните времиња...Природно плава знае да дојде и до сива боја.Си ја шишам секој месец кратко и ја чувам со еден скап шампон што ми го препорачаа.Многу си ја сакам а и другите ја сакаат.

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
Имам костенлива, а многу сакам да ми осветли. :helou:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Косата ми е ко на Лудвиг Ван Бетовен.

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Косата ми е ко на Лудвиг Ван Бетовен.

:icon_lol: :pos::pos::pos::pos::pos:

Мојава откако се ишишав доби некаква форма,би требало да е подобра и поубава вака ама јас си ја сакам старата должина.:(
Ајде сега лето,вода ќе порасне.:)

Член од
27 јули 2009
Мислења
18
Поени од реакции
1
Имам долга, светло кафеава коса, малце мава на црвенкасто:pipi: скрос ми е права, и си го фаќам фигарото од време на време :vozbud: Си ја мијам со шампон L'oreal Nutri Gloss Light, и си ставам ист таков регенератор, а иначе обично ја мијам на 3-4 дена дека не ми е многу мрсна. Друго ништо посебно не и правам:wink:

Член од
23 јули 2009
Мислења
217
Поени од реакции
8
дефинитивно силиконски капки, а за маска ако сакате еве ви еден совет од лично искуство, користете ја маската на planet spa од avon дава мн добри резултати. :)

Skunk_skopje

MZT TILL I DIE
Член од
15 февруари 2009
Мислења
179
Поени од реакции
16
шо и е на мојата коса?:pos2:

уава е шо и фали

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
уфф на мојата коса не и треба лето за да биде сува:pos2:
Посветувам доста грижа на косата оти ја малтретирам редовно...фарбана е еден куп пати а и други некои штети и имам нанесено па морам некако да и надоместам за да не изгледа како метла:vozbud:
квалитетен шампон, маска за коса и силиконски капки......

M

Mario Gómez

Гостин
Еве слика од мојата коса, сори не се гледа баш добро ама да зачувам идентитетот...

Никогаш не сум ја фарбал а менува боја по годишни времиња...

Kajgana Shop

На врв Bottom