Вампирски филмови

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Priest:facepalm:
Трагедија у боја умрев од досада додека го гледав....

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
Priest:facepalm:
Трагедија у боја умрев од досада додека го гледав....
Јас го гледав 15 мин, очекував сериозен филм излезе пак некој комик марвел стрип и го исклучив.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Daybreakers за вечерва е на Watchlist да видиме шо ќе испадне си велам ќе ме изненади :)
веќе 3-4 месеци се токмам да го гледам

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Јас го гледав 15 мин, очекував сериозен филм излезе пак некој комик марвел стрип и го исклучив.
Прочитав мислам дека некаде дека ќе правеле и втор дел, ама што знам очекував многу повеќе од филмов, од попови на мадафакерски мотори и тепање во кунг фу стил.
Daybreakers за вечерва е на Watchlist да видиме шо ќе испадне си велам ќе ме изненади :)
веќе 3-4 месеци се токмам да го гледам
Daybreakers испадна доста интересно филмче, над просекот дефинитивно, иако имаше надеж да биде уште нешто повеќе, ама сепак вреди да се изгледа, нема да зажалиш.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Vampire in Brooklyn со Еди Марфи :pos:

Не, озбилно, филмот ми е многу интересен а го имам гледано многу пати досега. Плус има и многу смешни сцени. Еден од најниско ренгираните филмови на Еди Марфи а сепак според мене заслужува чиста 10ка затоа што сметам дека Еди има фаца и карактер за да глуми вампир.

Исто многу јак вампирски филм 30 Days of Night од 2007 година

BTW, еве го Vampire in Brooklyn цел на YouTube само без превод!

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Daybreakers има реална оцена за мене на ИМДБ 6.5, вреди да се погледне ама ништо посебно...неинтересни ликови, некои дупки, тапа крај...добро почна, можеше/требаше да биде многу подобар ама ете...

Југословенскиoв е добар
Leptirica (TV movie)

Член од
15 март 2011
Мислења
154
Поени од реакции
85
Незнам зошто тотално се пронаоѓам во напишаново!
Имам гледано само два филма од овде кои навистина ми оставиле огромен впечаток и ми се меѓу омилените, ако не и нај омилени!

Interview with the vampire е филм кој потполно ме фасцнинира! Да го гледам секој ден по 10 пати ми се чини дека нема никогаш да ми здодее. Башка актерите се бомба, ама тоа не е толку важно. Важно е дека целокупната содржина на филмот е за чиста десетка! Се нервирам што денешниве генерации мислат дека twilight е се! Бидејки не е, и незнаат колку пропуштиле.

И со Ван Хелсинг.
Прекрасен филм. Особено ми се допадна Маришка. (y)

И се дивам на жената. Исто така чиста 10!

А за останатите не сум имала време да ги погледнам. Доколку најдам задолжително ќе го сторам тоа. :)

Член од
1 ноември 2012
Мислења
3
Поени од реакции
0
Abraham Lincoln vampire hunter стварно добар филм гледајте го нема да зажалите :):):):):)

Kajgana Shop

На врв Bottom