ВМРО - ДПМНЕ - Политичка Партија

• Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување

Добра е листата на пратеници?!

• Да

Гласови: 39 18,8%
  • Не

Гласови: 139 67,1%
  • Така-така (Делумно)

Гласови: 29 14,0%

• Вкупно гласачи
    207
Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
И пак луѓе од други националсти поголеми Македонци од самите Македонци, од толку членови на Вмро и сега и порано(освен Јохан ама Јохан се издвојува од други причини) единствено еврејка се реши на тоа да учествува во коњаницата.

Секоја чест за жената.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
И пак луѓе од други националсти поголеми Македонци од самите Македонци, од толку членови на Вмро и сега и порано(освен Јохан ама Јохан се издвојува од други причини) единствено еврејка се реши на тоа да учествува во коњаницата.

Секоја чест за жената.
За што се работи?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
49.354

Секоја чест за жената.
Не се решава она на ништо туку одбрана е пошто и се гради аура на некој маченик-дисидент... нормално, безуспешно, како впрочем и се друго што пробаа да градат ама, ете, да се дешава нешто.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Не се решава она на ништо туку одбрана е пошто и се гради аура на некој маченик-дисидент... нормално, безуспешно, како впрочем и се друго што пробаа да градат ама, ете, да се дешава нешто.
Не знам, јас мислам дека е се до човекот, како не се реши Наќе да ја покрие северна или пак оној со цкиверите, нешо заменик беше мислам.
Автоматски споено мислење:

За што се работи?
Рахела мислам дека се викаше, учествува во коњаницата која оди за Крушево. Далеку од тоа дека не е чин кој помага партиски или пак дека се работи за големи изливи на патриотизам но ете за разлика од многу други вмровчишта се решила малку да се помачи. Исто еден од оние кој постојано учествува е влашкиот народен пејач, Перо Цаца.

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.869
Ne go sitni otporot :pos:

M

Macedon1um

Гостин

Секоја чест за жената.
Гарант после 3тиот километар ја имаат симнато од коњот (кој патем друг го управувуваше држеше напред) али ќе ја качат пак на последните км пред Крушево :D

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Овие што ги менуваат ќе станат државни функционери, па да ги пополнат нивните позиции со нови луѓе. За да не страда партијата, додека ја водат државата.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.765
Поени од реакции
3.835
Ке му обезбеди 2/3 мнозинство за се што треба на Заев, ќе му го поддржи секој закон за доуништување на државата.
Ете тоа е алтернативата на Мицко :tvg:

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Ке му обезбеди 2/3 мнозинство за се што треба на Заев, ќе му го поддржи секој закон за доуништување на државата.
Ете тоа е алтернативата на Мицко :tvg:
Мило ми е што стигнале инструкциите до членството откако излезе од подрум лидерот. Вчера, завчера мртва тишина беше, не се знаеше по кого да се плука, а кој да се фали.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.765
Поени од реакции
3.835
Ne tropaj gluposti. Koj da ti dade izjava? 1 nedela se cekase Dik da se dogovorat na koj kolku glasa da mu turat. Sea se pregovara za vlada, sekoj so sekogo pregovara, nema nevozmozno scenario. Bilo koj da iskoci da kaze neso prvo si gi kompromitiraa poziciite vo pregovorite vtoro, nikoj ne znae so ke se sluci, pa bilo kakov komentar e izlisen

Борат

Сагдиев
Член од
22 јули 2019
Мислења
1.225
Поени од реакции
661
Ne tropaj gluposti. Koj da ti dade izjava? 1 nedela se cekase Dik da se dogovorat na koj kolku glasa da mu turat. Sea se pregovara za vlada, sekoj so sekogo pregovara, nema nevozmozno scenario. Bilo koj da iskoci da kaze neso prvo si gi kompromitiraa poziciite vo pregovorite vtoro, nikoj ne znae so ke se sluci, pa bilo kakov komentar e izlisen
Само Левица би можелаа да се случи. Се друго исто си е. Се друго кажано е. Се друго се знае.

Kajgana Shop

На врв Bottom