ВМРО - ДПМНЕ - Политичка Партија

• Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување

Добра е листата на пратеници?!

• Да

Гласови: 39 18,8%
  • Не

Гласови: 140 67,3%
  • Така-така (Делумно)

Гласови: 29 13,9%

• Вкупно гласачи
    208

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.835
Поени од реакции
1.591
За локалните тешко да се спремит опозицијата.....ДПМНЕ лоповска е полна ко брод сите УКРАДЕНИ пари беа префрлени кај Гулашот и сега ке ги перат ,наводно Х ке му позајмувал со мала камата за општините,само глупавите веруваат во вакви приказни....гледај ја 72 кај инфо мечка од 1,29 и ке слушниш како со лажен патриотизам наплаќаат од општински /народни пари а имат неасвалтирани улици ,дупки, итако даље.....ниеден опозициски кандидат немат да победит.
Владата требит да се спремат за второто полувреме да не бидит касно ....набавка на 10 хелихоптери и запослување нови 3000 проф војници.
Не се согласувам народот бараше промена , а не доби ама ништо. Цените одат во плафон, криминалот и натаму цвета да ти е страв да излезеш на улица,Укинаа мој ддв т.е спремаат , укинуваат бесплатен превоз за пензионери,и само држат пресови што паравле сдс. Јас да бев од сдс ќе искочев и ќе им кажев ако имате докази апсете поднесете пријави не малтетирајте народ со празни приказни. Вмро нема да победи ни во 5 општини ако продолжи вака, а гледам дека си тераат и да македонецот е сеуште граѓанин од втор ред во своја држава.

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.115
Поени од реакции
11.627
Не се согласувам народот бараше промена , а не доби ама ништо. Цените одат во плафон, криминалот и натаму цвета да ти е страв да излезеш на улица,Укинаа мој ддв т.е спремаат , укинуваат бесплатен превоз за пензионери,и само држат пресови што паравле сдс. Јас да бев од сдс ќе искочев и ќе им кажев ако имате докази апсете поднесете пријави не малтетирајте народ со празни приказни. Вмро нема да победи ни во 5 општини ако продолжи вака, а гледам дека си тераат и да македонецот е сеуште граѓанин од втор ред во своја држава.
Мацко не знаев дека ви го вратиле интернетот во штабот

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.527
Поени од реакции
2.555
Све е точно тоа,ама купуваат гласови уценувааат,ке запослат нивни лепачи на плакати дома седат аи платица,дипломи им штанцаат ...сопнисе на скали и џглаб диплома, им ги бришат неплатените сметки итн...јас никогаш не би гласал за НЕБАЊАТИТЕ

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.662
Поени од реакции
4.019
Се е точно ова што го напиша за проблемите, ама кој би ги победил ? Сдс е утепана партија со нула рејтинг, плус народов е прост и тешко се пробиваат нови трети опции така да Дрпаме пак со своето клиенталистичко гласачко тело мање више ќе си победи во сите општини

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.835
Поени од реакции
1.591
Мацко не знаев дека ви го вратиле интернетот во штабот
Јас секогаш сум ги гласал , ама за оваа гарнитура се каам што гласав за ДПМНЕ ... Најголеми криминалци директори ставија го гледам на тв човек осуден за издавање на лажни дипломи ставен за директор на АЕК , поранешен затвореник директор на затвор, за АНБ ставен човек кој е со сомнително образование. Артан Груби заменет со уштеден тепач на македонци Изет Меџити или не го паметиш коа клоцаше по кале за градбата на црква? Гаши бетер од Џафери момче обезбедување му праи што сака ех ми се гади слуги им се на партија пардон коалиција со 11 пратеници. Плус да чекам да си ги намалат платите ,ама некои министри одма изјавија ќе напуштат влада одма ако ги намалат нивните плати за 78%. Ваму народот го водат кон пензионирање на 67 години , слушам сеа се заговара и зголемување на ддв и даноци... Абе мајка ни расплака по промена на Грујо .. Бар бевме држаава , а не циркус.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.527
Поени од реакции
2.555
Добро бе дали владата ке почнит да ги апсит овие.... или само пресконференции ке држит

Kajgana Shop

На врв Bottom