Затоа што увиделе дека му е потрчко на Заев, затоа.Координираните вмровски напади кон Апасиев во последниов период, претпоставувам дека се должат на некои нови реалности што ги увиделе на анкетите кои ги спроведуваат за свои потреби.
Da, go potkupi so 80.000 Denari.Затоа што увиделе дека му е потрчко на Заев, затоа.
Повеќе, види....никој не е глуп сам у нога да си пука. Копиљаци како вас што врска немаат што реално се случува може свашта да си мислатDa, go potkupi so 80.000 Denari.
Повеќе него како, од кај пари инаку да вози Алфа.Повеќе, види....никој не е глуп сам у нога да си пука. Копиљаци како вас што врска немаат што реално се случува може свашта да си мислат
Ok. A kako e stavot na DPMNE za zakonot za drzavjanstvo?Повеќе, види....никој не е глуп сам у нога да си пука. Копиљаци како вас што врска немаат што реално се случува може свашта да си мислат
Ставот на ДПМНЕ за законот за државјанство е да не ги лутат Алијанса и Алтернатива зашто ќе им требаат за коалиција.Ok. A kako e stavot na DPMNE za zakonot za drzavjanstvo?
Апасиев потрчко на Заев?Затоа што увиделе дека му е потрчко на Заев, затоа.
Која е другата алтернатива, дека Заев и Мицко се заедно а Апасиев ја спасува Македонија?Апасиев потрчко на Заев?
Ми е страв да почнам да размислувам околу тоа што све денес седи во ВМРО и кој маестрален ум ги смислува овие работи.
Али ко ќе видиш и СДСМ истото го труби за Апасиев, само што во нивната верзија тој е потрчко на Мицковски.
Да сте здрави и живи, па за друго не берете гајле. Од глупост и утепаност никој не умрел, плус весело ќе ни биде на форумов.
Што очекуваш коа ликови као Јелена Жуѓиќ им прави филмови и им држи предавања.Апасиев потрчко на Заев?
Ми е страв да почнам да размислувам околу тоа што све денес седи во ВМРО и кој маестрален ум ги смислува овие работи.
Али ко ќе видиш и СДСМ истото го труби за Апасиев, само што во нивната верзија тој е потрчко на Мицковски.
Да сте здрави и живи, па за друго не берете гајле. Од глупост и утепаност никој не умрел, плус весело ќе ни биде на форумов.
Што е неточно во кажаното ?Што очекуваш коа ликови као Јелена Жуѓиќ им прави филмови и им држи предавања.
Аудио снимка со фотографија од Јелена Жугиќ: Албанците го окупираат Бутел, ќе има федерализација и кампови за бегалци - zoom.mk
Скандалозна аудио снимка, каде според објавувачот главен херој е функционерката од ВМРО-ДПМНЕ, Јелена Жугиќ, осамна на „Јутјуб“. Во снимениот разговор може да се чуе како претседателката на Градскиот комитет на Унијата на жени од опозициската партија тврди дека ВМРО-ДПМНЕ е на раб на пропаст...zoom.mk
Замисли си седиш и го слушаш ова, излегуваш од салата и викаш, да бе така.