ВМРО - ДПМНЕ - Политичка Партија

• Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување

Добра е листата на пратеници?!

• Да

Гласови: 39 18,8%
  • Не

Гласови: 139 67,1%
  • Така-така (Делумно)

Гласови: 29 14,0%

• Вкупно гласачи
    207

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.161
Поени од реакции
3.398
:pos:
Ж'миц само уште да победе на локалните па после ќе видете,
пардон,
пардон,
Ж'миц само да :sleep: малку до локалните, па после ќе почне да го оправа Северџистан.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.529
Поени од реакции
22.184
Боди сега ќе опише како ова понашање на ДПМНЕ е само еден чекор плус за рушење на режимот на Заев.

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.866
Поени од реакции
2.845

Vrtese, vrtese i pak se zavrte kaj anti zapadniot Mickoski :D

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.033
Поени од реакции
83.466
Еве Турција што прави во Грузија - инвестираат многу, градат згради, во кои се населуваат Турци, кои експресно добиваат државјанство.
Кој се запраша зошто го постирам тука ова, не е за овие теми.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.838
Поени од реакции
36.875
Координираните вмровски напади кон Апасиев во последниов период, претпоставувам дека се должат на некои нови реалности што ги увиделе на анкетите кои ги спроведуваат за свои потреби.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Координираните вмровски напади кон Апасиев во последниов период, претпоставувам дека се должат на некои нови реалности што ги увиделе на анкетите кои ги спроведуваат за свои потреби.
Затоа што увиделе дека му е потрчко на Заев, затоа.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Da, go potkupi so 80.000 Denari.
Повеќе, види....никој не е глуп сам у нога да си пука. Копиљаци како вас што врска немаат што реално се случува може свашта да си мислат :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.411
Поени од реакции
16.675
Повеќе, види....никој не е глуп сам у нога да си пука. Копиљаци како вас што врска немаат што реално се случува може свашта да си мислат :)
Повеќе него како, од кај пари инаку да вози Алфа.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.529
Поени од реакции
22.184
Ok. A kako e stavot na DPMNE za zakonot za drzavjanstvo?

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.838
Поени од реакции
36.875
Ok. A kako e stavot na DPMNE za zakonot za drzavjanstvo?
Ставот на ДПМНЕ за законот за државјанство е да не ги лутат Алијанса и Алтернатива зашто ќе им требаат за коалиција. :D

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.033
Поени од реакции
83.466
Затоа што увиделе дека му е потрчко на Заев, затоа.
Апасиев потрчко на Заев?

Ми е страв да почнам да размислувам околу тоа што све денес седи во ВМРО и кој маестрален ум ги смислува овие работи.
Али ко ќе видиш и СДСМ истото го труби за Апасиев, само што во нивната верзија тој е потрчко на Мицковски.

Да сте здрави и живи, па за друго не берете гајле. Од глупост и утепаност никој не умрел, плус весело ќе ни биде на форумов.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Апасиев потрчко на Заев?

Ми е страв да почнам да размислувам околу тоа што све денес седи во ВМРО и кој маестрален ум ги смислува овие работи.
Али ко ќе видиш и СДСМ истото го труби за Апасиев, само што во нивната верзија тој е потрчко на Мицковски.

Да сте здрави и живи, па за друго не берете гајле. Од глупост и утепаност никој не умрел, плус весело ќе ни биде на форумов.
Која е другата алтернатива, дека Заев и Мицко се заедно а Апасиев ја спасува Македонија?

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Апасиев потрчко на Заев?

Што очекуваш коа ликови као Јелена Жуѓиќ им прави филмови и им држи предавања.

Замисли си седиш и го слушаш ова, излегуваш од салата и викаш, да бе така. Национална стратегија против Албанците предводена од дпмне, дали да плачеш или да се смееш.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.734
Поени од реакции
49.266
Што очекуваш коа ликови као Јелена Жуѓиќ им прави филмови и им држи предавања.

Замисли си седиш и го слушаш ова, излегуваш од салата и викаш, да бе така.
Што е неточно во кажаното ?

Kajgana Shop

На врв Bottom