- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.346
- Поени од реакции
- 26.346
Војвода.Ама гледам и некој друг дружел со Кичеец. Некој честит даскал.![]()
Војвода.Ама гледам и некој друг дружел со Кичеец. Некој честит даскал.![]()
Шармантен лик, тоа е. Тоа е нашата интелектуална елита, лесно паѓа на шарм.Најјако ебачиште испадна овој Кичеец во Македонија. Зоки шармиран, Мицко шармиран, Боки епт.ен шармиран, станале блиски, поблиски и најблиски.
Ја очекувам да се врати како херој со дочеци, гушкања, бина како што е редот. Верувај така ќе бидеТоа што ме прави среќен е дека длабоко во душата на македонскиот народ сеуште тлее жарчето љубов кон нашиот херој и политички осуденик господниот господин Никола Груевски, а овие 2% се само почеток на крајот на неговото тешко и мачно прогонство надвор од саканата татковина.
Некои веруваат, а други знаат. Јас сум во вторите.Ја очекувам да се врати како херој со дочеци, гушкања, бина како што е редот. Верувај така ќе биде![]()
Проблемот е што позади него стојат уште еден чопор гласачи, што мантраат кај стигнат Северна Македонија. Ја сум да се протера се тоа од овде...само тогаш саглам држава можеби ќе станеме. Таа комуњарска матрица....вирус од СФРЈ останат во колективна потсвест е најголемото зло по нацијата.Заев после масакрот на македонштината во 'нормален' свет ќе се плашеше да се појави со носот надвор од некој силно обезбеден дом. Кај нас уште ни држи лекции трупов, па и се бори за најголем рејтинг. Браво за нас, северџанска држава. Луѓе без грам достоинство.
Само мисли си ти дека овај Александар од Охрид би можел со Заев посебно у 4тата изборна единица, тоа ни на сон, со исходот треба да сфатиш дека муабетот не ти држи вода.Заев после масакрот на македонштината во 'нормален' свет ќе се плашеше да се појави со носот надвор од некој силно обезбеден дом. Кај нас уште ни држи лекции трупов, па и се бори за најголем рејтинг. Браво за нас, северџанска држава. Луѓе без грам достоинство.
Ovie od VMRO se glupi, ne znam sto go vleckaat ovoj Aleksandar tamu, denes protiv zz treba da go stavis prvoto magare ( I toa bezdomnik) sto ke go sretnes tamu nekade niz pustelijata.Само мисли си ти дека овај Александар од Охрид би можел со Заев посебно у 4тата изборна единица, тоа ни на сон, со исходот треба да сфатиш дека муабетот не ти држи вода.