Ми се случува понекогаш. Ја на кратко да раскажам, сонувам мрачен сон, ( как повеќето пати ) од почетоко полека полека тонам у соно и се наваѓам на една полјанка, ного убаво беше тва, војчка тече пред мене јас бех со цурката шо га сакам абе романтика, и незнам шо стана наеднач почна дожд да врне јас и викам срц ја там има пештера да се скрииме, и коо флезееме у пештерата почна мрако, как да флезех у нова димензија у ново време, цурката га снема а јас само страшни работи гледаааах.
Нешто војно време, крвишта, човеци без глави, на сите страни се пука, деца плачат.... грозно стварно страшно. Јас стоом как изгубено детенце и незнам шо се дешава, и еден типац иде накај мене со калаш, и таман да ми прсне главата, мислам ме пукна у главата а јас не осетих ништо, и там веќе почна да ми станува јасно оти тва е сон, и почнаа да се враќат сликите на зат, па се врнах у пештерата па бех со цурката ( ама тва се забрзано ) и на еднач РИПНАХ, од соно. И 2 саата лежах у кревето, не можаах цел ден да си преберам мислите.
Се на се фино чувство