Мистичен
Човек
- Член од
- 23 јануари 2005
- Мислења
- 13.578
- Поени од реакции
- 1.098
Sturmgewehr и Гемиџија ќе одмараат два дена.
Па очигледно сфатија дека Косово без северниот дел е само вукојебина па не ќе пијат нафта за која предпоставуваат дека ја има под јагленот и ним им треба вода која ја има малку погоре на север.Она со јагленот беше само подтик за САД кој многу убаво знаат како изгледа еден јагленокоп каде трева не никнува ни по 100 години од експлоатацијата на рудата.А со оглед дека скоро цело Косово лежело на јаглен,значи нема да има ни тревка од и онака малата површина на вукојебината па затоа мора да се задржат некои простори каде има други природни богатства и водени ресурси.SAD , ke pratat uste 1000 vojnici na Kosovo nadocna do juni , najverojatno ovie vojnici ke bidat stacionirani vo severot na Kosovo. Deneska amerikancite povtorija deka se mnogu seriozni koga velat Kosovo nema da se podeli.
Neznam zosto tolku se grizis za kosovo tuku grizi se pojke sto posle samitot sto ako makedonija ne dobie pokana.. ? Zakani ima od site strani i mozno e nova vojna...Па очигледно сфатија дека Косово без северниот дел е само вукојебина па не ќе пијат нафта за која предпоставуваат дека ја има под јагленот и ним им треба вода која ја има малку погоре на север.Она со јагленот беше само подтик за САД кој многу убаво знаат како изгледа еден јагленокоп каде трева не никнува ни по 100 години од експлоатацијата на рудата.А со оглед дека скоро цело Косово лежело на јаглен,значи нема да има ни тревка од и онака малата површина на вукојебината па затоа мора да се задржат некои простори каде има други природни богатства и водени ресурси.
Ајде бе, бујрум, пробајте. Втора мајка. Може ќе ви се посреќи!Neznam zosto tolku se grizis za kosovo tuku grizi se pojke sto posle samitot sto ako makedonija ne dobie pokana.. ? Zakani ima od site strani i mozno e nova vojna...
Гледам те седнале на маса и ти објасниле дека ние ќе победиме со помош на чичко Буш.Македонија ќе добие покана.
Смени канал, досадно е да гледаш едно те исто.
Буш одамна одобрува авиончиња само на начиве глаучи не им се даваат пари,токму затоа им се направија Американски ујдурми окулу името.Буш одобри помош за Косова, а гарант ќе одобри некое авионче и за Република Скопје, веднаш штом ќе заврши крштевката.
:bravo:Гледам те седнале на маса и ти објасниле дека ние ќе победиме со помош на чичко Буш.
Тоа значи Македонија, македонска стабилна и нато.
Што ќе правиш кога ќе сватиш дека те излажале?