не мислам дека ке трае Месец дена туку Милениум дена.
не зборам за тебе, у генерала
ако ти фалит бубрек
Албаниа уште некоја година и ке стане превозник на струја
Ф-16 би полетал и од Лихтештајн без да наруши никакви воздушни простории.
Sturmgewehr напиша:сме направиле дебати 100 пати.
Л Е Г Е Н Д О ! ! !Sturmgewehr напиша:ИСЛАМИСИРАН = ДА ПРИМАШ ИСЛАМ
аман ме Пукна ти пак.Л Е Г Е Н Д О ! ! !
не знам али она со Бубрекот не беше смешно а тоа со Лихтештајн го имам објаснето али сепак звучи смешно хехехехе она со Албанија е во тек, она 100 пати дебати е точно имам 200 и нешто постови тоа у Генерала можда е граматичка грешка не знам, она со Исламот е точно пак.Другар, за тоа што доловуваш насмевка на моето лице, не пиво, ЦЕЛА ЦИСТЕРНА ќе те частам, just bring it up!
Абе вие не само што сте пушеле туку и сте голтале аа не ви оделпо никој не ве ебел ем сте пушеле ем сте Фиромци се уште барем Ние Сме ШЌИПРИА и КОСОВА а вие ни знаме ни име од сето тоа пушење пак ништо сте пушеле гратис. :pos2: :pos2:
да друже како ке кажеш ти, сега после оружувањето не мислам дека ке трае Месец дена туку Милениум дена.
КОСОВО + АЛБАНИЈА = БАЛКНСКИ ИЗРАЕЛ сите сте кутри Арапчиња што ке трчате со бомби во себе.
Аналитичката логика, до некаде ти е сосема коректна. Сепак, сакам да те прашам, дали ти сакаш јас и ти да живееме во иста земја, да имаме исти пасош, да пијаме боза и пиво, да навиваме за Пандев и Македонија?Шќиптар сум и горд сум а ти што си Новомакедонец или Фироманец што си ти не знаеме како да те викаме викај ме албанец пошто тоа не ме навредува тоа сум а ти што си.
Аналитичката логика, до некаде ти е сосема коректна. Сепак, сакам да те прашам, дали ти сакаш јас и ти да живееме во иста земја, да имаме исти пасош, да пијаме боза и пиво, да навиваме за Пандев и Македонија?
Ако не сакаш, терај. Ако сакаш, покажи поголемо чувство кога желбата за сарказам се претвара во неусетно јадење гомна за мене, за мојот народ.
Не му ги испревртувај зборовите.со луге како тебе што се разбират и што не навредуват би пиел и пиво и би ледале Макеоднија - Алнглија и ке навивам за Македонија, а зашто само Пандев, зашто не и Положани и Шакири и Бекири или тие не се важат.
Почит и за двајцата..Големи срца се, борбени за Македонската репрезентација..Посебно на Артим кога му се закани на Бекам, овој кога спиште одма, да се види дека сме мала земја но дека не дозволуваме да не потценуваат...Хехех...Овие амбасадори се подобри и од сите други заедно!:smir:Не му ги испревртувај зборовите.
Пандев е попознат од Шаќири и Положани, in all fairness.
Напред Горан и Артим!
Ti zboruvas za Halkidikizam ? za 2001 , od cela drzava samo 2000 braniteli ? Ne gi racunaj onie kako tebe , po forumi , ovie se 30.000Остај,се препичија,затоа ја киднаа масовно во бегство од Косово кога Србите само малку им згрчија.Од толку што беа храбри избегаа во Македонија како млади невести.Замисли што ќе беше доколку Србите стварно ги нападнеа.
so seta pocit..................... , no ne ti e loso nekogo so doobra becka diploma da pobaras...rasprasaj se kaj Ali...Ti zboruvas za Halkidikizam ? za 2001 , od cela drzava samo 2000 braniteli ? Ne gi racunaj onie kako tebe , po forumi , ovie se 30.000
Normalno deka ke begat , posto tie samo mozat da smetat , onoj koj ne vojuva , mora da se povlece , posto i UCK ne smeese da vojuva slobodno, posto za sekoj ubien srbin se palese po edno selo i se ubivaa site mazi.
Srbite se GUBITNICI , toa im e vo genite , site vojni gi izgubija so k*r , jas i den deneska uzivam da gledam OLUJA na primer, ili Nato bombardiranje. Omilenite videa mi se na youtube
Ако уживаш во тоа ево нешто за тебе да си додадеш во својата колекција видеото се вика VERY FAST SERB :Ti zboruvas za Halkidikizam ? za 2001 , od cela drzava samo 2000 braniteli ? Ne gi racunaj onie kako tebe , po forumi , ovie se 30.000
Normalno deka ke begat , posto tie samo mozat da smetat , onoj koj ne vojuva , mora da se povlece , posto i UCK ne smeese da vojuva slobodno, posto za sekoj ubien srbin se palese po edno selo i se ubivaa site mazi.
Srbite se GUBITNICI , toa im e vo genite , site vojni gi izgubija so k*r , jas i den deneska uzivam da gledam OLUJA na primer, ili Nato bombardiranje. Omilenite videa mi se na youtube
ni Frojd licno ne pomaga, mozebi Bog bi mozel da pomogni, so edna selekcija...so seta pocit..................... , no ne ti e loso nekogo so doobra becka diploma da pobaras...rasprasaj se kaj Ali...