Бурек

Дали јадете бурек

• Вкупно гласачи
    558
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
nema nigde kako burek makedonski najbolje e

Член од
13 март 2007
Мислења
350
Поени од реакции
1
Burek skoro sekoj den jadam! ZAKON! Mene najubav mi e pica burek

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
burek so meso & jogurt, standart kombinacija, nema promas

Fluffy

Hellraiser
Член од
6 мај 2007
Мислења
1.373
Поени од реакции
16
Ај да не се фалам,ама праам најдобар бурек околу Средоземјето,само корите се многу скапи бре....Ама го измакедончив и маж ми,па сега еднаш неделно бурек се јаде!

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
пред еден час јадев еден бурек од една бурекчилница АРОМА кај мене у комшии!сакам секаков бурек-со месо,сирење,спанаѓ!преска јадев со месо!и јогурт си пиев уз бурекот!мераци!
навистина имаме најдобар бурек!

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
Пица бурекот многу ми е вкусен со јогуртче мммм убавина

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.055
Поени од реакции
51.412
Пица бурек јадам највеќе ретко кој знае да го погоди ама барам.Последен добар што го јадев секое сабајле во Охрид во Мартина ми се свиѓаше пошто беше мрсен а сепак после не ми е тешко на душа од него ,секое сабајле по два четврта со литро од најгадниот јогурт на светов ''Лабрадор''---ти знајш зоштоsd

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Пица бурек јадам највеќе ретко кој знае да го погоди ама барам.
Пола саат читам и едвај ја разбрав смислата на реченицата:uf:и уште не сум сигурна дали ја разбрав:toe:

Инаку јадам секаков бурек,само да не е мрсен многу...мх мх мх како би ми добредошол сеа еден со сирење(или касно е веќе за бурек,ај тогаш утре сабајле ќе го посакам:pos:)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Многу сакам бурек со месо,кога е уште топол.По сабајлечки,мх мх мх...

Пола саат читам и едвај ја разбрав смислата на реченицата:uf:и уште не сум сигурна дали ја разбрав:toe:

Инаку јадам секаков бурек,само да не е мрсен многу...мх мх мх како би ми добредошол сеа еден со сирење(или касно е веќе за бурек,ај тогаш утре сабајле ќе го посакам:pos:)
Најверојатно сака да каже дека јаде пица бурек,ама ретко кој знае да го направи како што он го сака,ама сепак бара по бурекџилниците некој што му го погодил вкусот:pos:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.055
Поени од реакции
51.412

Добро де тоа ти е еве таа над мене ти појасни што сакав да кажам со нејасната реченицаsd

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јадам секаков само да не е со сирење и зелка и да не е многу мрсен.После сум заситена пола ден.

*LiL Mermaid*

part of our world...
Член од
3 јули 2007
Мислења
352
Поени од реакции
6
burek rulz..osven makedonski iam probano u solun burek odvraten bese plus kockasta forma:tapp:

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
ух обожавам бурек,со месо,со сирење,со зелка,спањак,пица мхмхмх буквално со све

maca*

DaRk InSiDe
Член од