аааа да... пица бурек рулзззCico напиша:Burek skoro sekoj den jadam! ZAKON! Mene najubav mi e pica burek
Пола саат читам и едвај ја разбрав смислата на реченицата:uf:и уште не сум сигурна дали ја разбравПица бурек јадам највеќе ретко кој знае да го погоди ама барам.
Најверојатно сака да каже дека јаде пица бурек,ама ретко кој знае да го направи како што он го сака,ама сепак бара по бурекџилниците некој што му го погодил вкусотПола саат читам и едвај ја разбрав смислата на реченицата:uf:и уште не сум сигурна дали ја разбрав
Инаку јадам секаков бурек,само да не е мрсен многу...мх мх мх како би ми добредошол сеа еден со сирење(или касно е веќе за бурек,ај тогаш утре сабајле ќе го посакам)
Добро де тоа ти е еве таа над мене ти појасни што сакав да кажам со нејасната реченицаsdПола саат читам и едвај ја разбрав смислата на реченицата:uf:и уште не сум сигурна дали ја разбрав
Инаку јадам секаков бурек,само да не е мрсен многу...мх мх мх како би ми добредошол сеа еден со сирење(или касно е веќе за бурек,ај тогаш утре сабајле ќе го посакам)