Бургер Kинг доаѓа во Македонија

Член од
9 март 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
220
Во Бугариjа до сега немам jадено хамбургер со влакно.
И нема гаранциjа дека во некоjа шарска плескавица нема да намериш.
Моjа позната работеше во Burger King во Софиjа и неколку месеци во САД.
Рече дека не е можно споредуване - во САД се е занемарено, додека во Бугариjа стриктно се следи за стандарти и хигиена.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Даваат со ова бургериве кока кола и помфрит плус?

S

Stef Bachatero

Гостин
Мене одма ми се наметнуе едно наравоучение: не јади хамбургери у Бугарија. Него Стеф, ќе си помисли чоек дека Бугарија ти е репер за све. Белки има и други држави каде се јаде асален хамбургер без влакна и рожни творби. Шо ѝ фали на шарска плескавица?
Психолошки ефект кога си го имал и ти било нормално си го пљукал и не си го сакал.После кога си се вратил од таму и си го искусил стандардите што ги имаш од тоа место ги враќаш дома.Не сум бил сеуште таму и чекам да помине гужвава,јас сакам да шетам без да има многу луѓе :)

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Тројна плескавица ти е како една од 7-ца, а ова лепчето ти е сигурно барем половина од обичен хамбургер
Од што имам јадено во странство double whopper цел оброк те прејадува да после тоа ништо не можеш да јадеш.Нека не те лаже сликава али голем е сендвичот.И не е работата дека сокот ќе те напуни али сендвичот и помфритот ептен најадуваат.

P

PewDiePie

Гостин
Очигледно има луѓе што или немаат јадено во Б.К. или имаат господ знае какви очекувања или само кењаат по навика. Мислам дека е третото. Зошто ако имаш јадено некогаш во бургер кинг знаеш дека најадува,и знаеш дека не се мали како во М-доналдс.

Прво идете пробајте па после кењајте,уствари боље ич не идете ако веќе си имате умислено во глава дека е мало невкусно и што ти јас знам какво,боље седете си дома.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Прво идете пробајте па после кењајте,уствари боље ич не идете ако веќе си имате умислено во глава дека е мало невкусно и што ти јас знам какво,боље седете си дома.
фала за совет, за тие пари ќе си земам кило месо и ќе направам дали гулас, паприкаш, динстано месо за 4-ца.
Ама има да си кењам после у вц, како човек а не да се молам да излезе.

P

PewDiePie

Гостин
фала за совет, за тие пари ќе си земам кило месо и ќе направам дали гулас, паприкаш, динстано месо за 4-ца.
Твоја работа твои пари бе пријателе......има некој што нејќе да јаде ПАПРИКАШ и гулаш :icon_lol:

Само не ми е јасно ако не си јадел и немаш намера да јадеш,што критикуваш на темава ?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Аплауз за тебе што не просветли и ни продаде беС пари памет. Ако немате намера да дискутирате за Бургер Кинг не ја извтувајте темава или уште подобро не влагајте на темава отвори си тема за гулаш и за динстано месо.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
има некој што нејќе да јаде ПАПРИКАШ и гулаш :icon_lol:
Тоа зависи кој ти го прави.
Само не ми е јасно ако не си јадел и немаш намера да јадеш,што критикуваш на темава ?
Заради цената и слепото верување дека ако нешто е скапо и добро изрекламирано е добро за јадење.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Даваат со ова бургериве кока кола и помфрит плус?
Даваат.Е сеа не знам дали има само оброк или посебно само сендвичот како во МекДоналдс.Цениве што беа на претходниве страни сигурно беа за оброкот(вупер,помфрит,сок)

P

PewDiePie

Гостин
Тоа зависи кој ти го прави.

Заради цената и слепото верување дека ако нешто е скапо и добро изрекламирано е добро за јадење.
Не е слепо верување 100 пати имам јадено во Б.К. и е 100 пати повкусно од било каков паприкаш со месо од наша месара......

Volta

Џонтра Волта
Член од
5 јуни 2012
Мислења
89
Поени од реакции
82
Има тука таква будала што ќе даде 434 денари за еден сендвич со три плескавици (woооw три плескавици:гомце:) , помфрит и сокче?

Kajgana Shop

На врв Bottom