Бургер Kинг доаѓа во Македонија

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
Идам ја утре со камерчето на ЌИЧМА. Ќе запазам и цени по рестораните :)

C

cige

Гостин
Бев во Флорида, Њу Јорк и не пробав Бургер Кинг. Сега сум во Тексас и ако не пробам БК нема да можам да споредам.

Енивејз, од америчкиве ланци на брза исхрана најтопло го препорачувам Chick-fil-A :D
Тончи ако одиш во Њу Џерси или Пенсилванија обавезно да јадеш во WAWA. Ги има во повеќе држави мислам во 5-6, Вирџинија, Њу Јорк и соседните. Тоа се убедливо најубавите сендвичи во Америка. Посебно оној со "meatballs"
А она Сабвеј незнам што е толку посебно, како да не можете дома да си насправите ладни сендвичи. А МекДоналдс Бљак! Не ви мирисаат сендвичите во МекДоналдс како на баба ви ќесето со апчиња. Мене токму на тоа ми мирисаат.
https://www.facebook.com/wawa
http://en.wikipedia.org/wiki/Wawa_Food_Market
http://www.wawa.com/WawaWeb/Default.aspx

Username1

шо е бе?
Член од
2 март 2012
Мислења
585
Поени од реакции
551
Е, ама, какви гадости има за тие сосови...
У Вили кај Мајчин еднаш купуем стек,и ги оставам парите на тоа стакленото постоље,отвара врата некој,се праи промаја и парите паднаа у сосовите. Фино лепо си ги извади парите,ги избриша со салфета и ме праша од сос што сакам да ми стаи?? Никад не јадам од тие сосови,којзнае колку пати се има дешавано тоа да падне нешто у сосот.После тровање имало кај Стоилко?

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.510
Поени од реакции
8.115
Не сум веќе во Њу Јорк, сега пловам од Тексас кон Мексико. Додуша најчесто работам во Тексас така да не можам да видам многу.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.744
и таман да отворат, ама ете, и тоа се случува.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.226
Поени од реакции
34.520
Како се цените во БК во Сити Мол? Беше некој?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Како се цените во БК во Сити Мол? Беше некој?
Јас бев, еве ценовник скоро на се.
Whooper menu 238 ден;
Double Whooper menu 338 ден;
Triple Whooper menu 434 ден;
Big King menu 219 ден;
Big King XXL menu 320 ден;
Whooper Junior menu 150 ден;
Hamburger menu 94 ден;
Double Cheeseburger menu 199 ден;
Chicken Royale menu 199 ден;

Додатоци за мени:
Go King (екстра голем пијалок и помфрит) 30 ден;
Go Large (голем пијалок и помфрит) 20 ден;

Други додатоци onion rings, fries, chicken nuggets, chicken wings, на парчиња пример onion rings 6 парчиња се 45 ден, 12 се 70 ден итн...

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Јадеше некој денес? Убаво ли е? Сакам да прошетам малце, па да наминам нешто да кркнам.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Triple Whooper menu 434 ден

Ова е еден сендвич или?

S

Stef Bachatero

Гостин
Дур бев во Бугарија другар зема хамбургер и внатре влакно.Ми се згади од таа глетка.Од тој момент протеинските барови ми беа најдобри пријатели :)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Дур бев во Бугарија другар зема хамбургер и внатре влакно.Ми се згади од таа глетка.Од тој момент протеинските барови ми беа најдобри пријатели :)
Мене одма ми се наметнуе едно наравоучение: не јади хамбургери у Бугарија. Него Стеф, ќе си помисли чоек дека Бугарија ти е репер за све. Белки има и други држави каде се јаде асален хамбургер без влакна и рожни творби. Шо ѝ фали на шарска плескавица?

Kajgana Shop

На врв Bottom