- Член од
- 11 јули 2009
- Мислења
- 1.415
- Поени од реакции
- 962
Идам ја утре со камерчето на ЌИЧМА. Ќе запазам и цени по рестораните 

Тончи ако одиш во Њу Џерси или Пенсилванија обавезно да јадеш во WAWA. Ги има во повеќе држави мислам во 5-6, Вирџинија, Њу Јорк и соседните. Тоа се убедливо најубавите сендвичи во Америка. Посебно оној со "meatballs"Бев во Флорида, Њу Јорк и не пробав Бургер Кинг. Сега сум во Тексас и ако не пробам БК нема да можам да споредам.
Енивејз, од америчкиве ланци на брза исхрана најтопло го препорачувам Chick-fil-A![]()
У Вили кај Мајчин еднаш купуем стек,и ги оставам парите на тоа стакленото постоље,отвара врата некој,се праи промаја и парите паднаа у сосовите. Фино лепо си ги извади парите,ги избриша со салфета и ме праша од сос што сакам да ми стаи?? Никад не јадам од тие сосови,којзнае колку пати се има дешавано тоа да падне нешто у сосот.После тровање имало кај Стоилко?Е, ама, какви гадости има за тие сосови...
да, што?што се случува?
Не беше отворен во неделата сеуште.Како се цените во БК во Сити Мол? Беше некој?
Oтворен е денес, затоа прашувамНе беше отворен во неделата сеуште.
Јас бев, еве ценовник скоро на се.Како се цените во БК во Сити Мол? Беше некој?
Мене одма ми се наметнуе едно наравоучение: не јади хамбургери у Бугарија. Него Стеф, ќе си помисли чоек дека Бугарија ти е репер за све. Белки има и други држави каде се јаде асален хамбургер без влакна и рожни творби. Шо ѝ фали на шарска плескавица?Дур бев во Бугарија другар зема хамбургер и внатре влакно.Ми се згади од таа глетка.Од тој момент протеинските барови ми беа најдобри пријатели![]()