smole
Ѕверотилук
- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 1.700
- Поени од реакции
- 288
Можда за тебе и тебе блиските, за мене се сосема други работи.Најголемото животно искуство на Македонците кога одат во странство се сведува на импресии од фастфуд и јавниот превоз.
Мислењето на лик како тебе воопшто не ми е релевантно. Јас во какви ресторани и пабови имам седено, ти само на телевизија си ги видел.Кога ќе седнеш во вистински ресторан, со 100+ годишна традиција, со вистинска мену карта и кога ќе бидеш задоволен од храната и професионалната услуга за која си платил ххх евра, ќе го прифатам твоето мислење за достојно воопшто и да правиме муабет за храна.
Не се симињам на твое ниво да ословувам со милозвучни придавки, како ти што правиш. Само кажував дека не на секој од форумов ќе му смени премногу ако седне и јаде што и колку сака во Бургер Кинг.Во меѓувреме, поштеди ме од твојата простотија да ми се фалиш како си дал 10 евра за помфрит, плескавица од соја и благо лепче со сусам.
И сето ова штампано на флаер со лажни сликички.
Кон останатите форумџии: Се извинувам за oфтопикот, но морав. Ова е мој последен офтопик пост на темава.
On topic - „Во новиот терминал, исто така, ќе биде сместена и големата статуа на Александар Велики и неколку бесцарински продавници и ресторани, вклучувајќи го и првиот ’Бургер кинг‘ ресторан за брза храна." - денешен Утрински Весник. Претпоставувам дека се мисли на нормалниот дел, а не на бесцаринскиот. Во вторник ќе знаеме.