Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

Kaleb

Where we’re going, we don’t need roads!
Член од
15 август 2020
Мислења
393
Поени од реакции
2.949
Среќна Нова друштво и секое добро во новата година и нека оваа нова година ни биде поуспешна од минатата во секој поглед. Бидете здрави и живи.

Член од
6 јули 2020
Мислења
165
Поени од реакции
130
Blagodaram sekako ke spodelam inf srekjni praznici na site site da si docekate pasos vo novata 2021
Aleksandar
Blagodaram sekako ke spodelam inf srekjni praznici na site site da si docekate pasos vo novata 2021
A Dali zboruvate of so girni izvori deka sekoja nedela isprakaat od de za bg zatoa sto posrednikot mi rece kao od de poveke ke se cekalo pa durini Edna God Dali e toa moznoo da ne odi peski mu velam vika mozebi

miskolo

Direktor
Член од
15 мај 2010
Мислења
790
Поени од реакции
2.321
Tie bate so imat otkaz pobrzo gi objavuvat ? Oti nie Juni cekavme, da imavme otkaz ke znaevme kako ovaj?
Deckovo nagadja deka e od juli ama ne ni znae...neznam dali idat po broj na prepiska ili mesecno...
Poentata mi bese da kazam deka ne site sto me na polozitelno imame siguren Ukaz :( kako sto se pisuva na veliko

Последно уредено:
Член од
9 јануари 2011
Мислења
418
Поени од реакции
563
Dosega otkazi I'ma Samo ovie so ne se Po dedo baba so se so krstenicna vojni ova ona bez potvrdi od Lazar ??

Член од
3 август 2015
Мислења
1.722
Поени од реакции
2.958
Od kade pa vie znaete pa si nagagate dali bil nebil od juli ili avgust ...... Imase slucaevi koga otkazite gi objavuvaa 1 mesec do 2 pred da gi objavat ukazite ... Na dvajca moj drugari na edniot mu se pojavi otkaz 1 ipol mesec pred da mu objavat ukaz na drugiot bea razlika 5 dena od denot na polozitelno ..... Toj sto dobi otkaz bese radi neodnesena potvrda vo ministerstvoto na pravosudie

Kajgana Shop

На врв Bottom