- Член од
- 17 јули 2020
- Мислења
- 32
- Поени од реакции
- 65
Само јас вечно на задолжителна ќе останам, Dark irlBev na 06.03.2019 i na 06.09.2020 mi ee smeni od zadolzitelna na finalna inaku preku roditel sum
Само јас вечно на задолжителна ќе останам, Dark irlBev na 06.03.2019 i na 06.09.2020 mi ee smeni od zadolzitelna na finalna inaku preku roditel sum
не си само ти, ќе биде и на тебе редот се надеваме за брзоСамо јас вечно на задолжителна ќе останам, Dark irl
А зошто многу воозат бг коли со бг лична карта.Не, можеш да гу користеш само у Бугарија
Tuka sme ....ne se drobiZedoja so zedoja aktivnite, sea nema ukazi nema radosti nistoooooo ah
Jas pocnav preku posrednik za zemanje ukaz od bitolaKoj tera postapka za zemanje drzavjanstvo preku bitola ?
И? Што ти рече? Ти во Софија тераше до сега?Jas pocnav preku posrednik za zemanje ukaz od bitola
Jas bev preku Sofija, sega preku posredik preku Bitola da go zemam ukazot.Dali nekoj znae kolku vreme se ceka od podnesuvanje na molba do zemanje na ukaz?И? Што ти рече? Ти во Софија тераше до сега?
Jas vo sofija ja vodev cela procedura,za tri nedeli ti go prakaat ukazot
Orel 100 kolku vreme cekase da go zemas drzavjansto I potoa za EGN blagodaramVo Bitola prvo ke ti dadat edno livce na koe pisuva br na smetka i kolku pari pa posle se plaka vo Uni banka kade sto ke ti kazat,pa otkako ke platis ke se vratis vo ambasada.
A za nazad koga velguvash na Nasha granica kako?Јас бев во средата за Сифија со ПЦР тест и прикачена фискална од Жан Митрев.Ти го зимаат ПЦР тестот и среќен пат ти посакуват.
078 268245 kamelijaДали некој знае како се вика Преведувачката што има канцеларија наспроти Амбасадата во Скопје или телефон ако има некој од неа!!!
Зошо возат со Бугарска лична карта ,а не со карта за привремен или постојан престој.А зошто многу воозат бг коли со бг лична карта.