Abe ti kazuvam kakva e postapkata,mora da e slicno,nemoze da plakas duri ne ti go dadat livceto.Ne sum vo Bitola, vo skopje sum
Abe ti kazuvam kakva e postapkata,mora da e slicno,nemoze da plakas duri ne ti go dadat livceto.Ne sum vo Bitola, vo skopje sum
Bev na 06.03.2019 i na 06.09.2020 mi ee smeni od zadolzitelna na finalna inaku preku roditel sumDobro od ovie sto bile intervju Februar 19ta i pocetok Mart nikoj nema promena uste?
А дали ќе може да се вози возило на БГ табли и да се патуваа со таа лк.So taa lk mozes samo da rabotis vo bg ili bg firma... Da si znaes odnspred I cini okolu 550 evra
Не, можеш да гу користеш само у БугаријаА дали ќе може да се вози возило на БГ табли и да се патуваа со таа лк.
Поздрав
do hotel meriot samo pasosot daj im go i kazi za bugarsko drzavjanstvo i oni znaat sto treba.Decki, vo koja uni banka da uplatam za podignuvanje na ukaz? Vo kisela voda me gledaa kako telinja
Провери намејлот во спам,траш или слично.....Pred nekoja nedela probav da zakazam termin za podiganje na drzavjanstvo na 21.04.2021, mi stigna meil na koj neli ima link kojsto go klikas za da potvrdis,posto ako ne go potvrdis za 3 dena istekuva vaznosta. Posle tie 3 dena probav drug termin,mi pisuva ne mozam da zakazam posto imam veke zakazano na 21.04( iako ne e potvrdeno na linkot od mejlot) a koga kliknam na linkot mi veli vremeto za potvrda na termin e isteceno. Go prasav posrednikot dali sega treba da cekam da pomine 21.04 pa duri togas nov , ili so NEPOTVRDEN termin, toj prasal demek moze da odam na 21.04. nekoj so vakov slicen problem?
Nema istekuvajne na vaznosta ako ne potvrdis,znaci zakazan ti e terminot na 21.04.2021Pred nekoja nedela probav da zakazam termin za podiganje na drzavjanstvo na 21.04.2021, mi stigna meil na koj neli ima link kojsto go klikas za da potvrdis,posto ako ne go potvrdis za 3 dena istekuva vaznosta. Posle tie 3 dena probav drug termin,mi pisuva ne mozam da zakazam posto imam veke zakazano na 21.04( iako ne e potvrdeno na linkot od mejlot) a koga kliknam na linkot mi veli vremeto za potvrda na termin e isteceno. Go prasav posrednikot dali sega treba da cekam da pomine 21.04 pa duri togas nov , ili so NEPOTVRDEN termin, toj prasal demek moze da odam na 21.04. nekoj so vakov slicen problem?
Dobri......GurameУмирам бавно хаха, а Вие?!
Pisav i vcera nemoze sekoj den!denes slabo ukazi a ?