Несакам да те разочарувам, ама тоа што има медалјон, на Бугарите ништо не им значи. Значи прифаќаат како доказ за потекло само стар документ, во кој што е наведена националноста, или пак стари воени или црковни документи. Ништо друго не прифаќаат како доказ.
Извини што ке ти го кажам ова, ама Бугарите имаат одбивност кон Муслимани. Тие се како Германците, си ја сакаат само нивната националност и вероисповест (христијанска).
Licno, nikad ne sum cul deka na baratel od MK, ne mu e potpisano drzavjanstvo. Nikad ![DOUBLEPOST=1442296949][/DOUBLEPOST]искрено не гледам никаква логика во ова, врз основа на што би одбила, не си и се допаѓал на сликата?! Мора да има некакво логично објаснување за тоа...
http://parliament.bg/bg/parliamentarycommittees/members/2400/sittings/ID/7747ЛУГЕ!!!!ИМА ЛИ НЕКОЈ ШТО ЗНАЕ НЕШТО НОВО ЗА ЗАКОНОТ????што е ова за во среда???читање??гласање во собрание или што??ке ја биде ли работава конечно?????
јас мислам дека цело време се зезаш со насdrustvo moram da vi kazam deka denes povtorno mi se smeni statusot od molbata vi e oxvrlena vo Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданството с положително становиште. Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на РБ.se slusnav i so posrednikot toj rece deka najverovatno bilo greska i deka ke bide rabotata !!!!!pozz do sitete
за интервју од сега закажуваат дури за јануари, февруари 2016-та?!eve i ovaa sum go zavrsil imam zakazano za 28 -01-2016Прегледај го приврзокот 128588
ti rekov deka ne e vozmozno i deka morase da bidi greska pozz ete kraj na temata so dali e mozno da te odbijat ZNACI AKO CEKAS POTPIST 100% DOBIVAS pozzdrustvo moram da vi kazam deka denes povtorno mi se smeni statusot od molbata vi e oxvrlena vo Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданството с положително становиште. Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на РБ.se slusnav i so posrednikot toj rece deka predxodniot status molbata vi e otxvrlena najverovatno bilo greska i deka ke bide rabotata !!!!!pozz do sitete
preku Sofija ili preku konzulat od tuka se dobiva toj datum???за интервју од сега закажуваат дури за јануари, февруари 2016-та?!
cestitamti rekov deka ne e vozmozno i deka morase da bidi greska pozz ete kraj na temata so dali e mozno da te odbijat ZNACI AKO CEKAS POTPIST 100% DOBIVAS pozz